Cel mai bun antivirus Android gratuit 2023 pentru telefon

Mai multe telefoane rulează Android decât orice alt sistem de operare mobil și există o varietate corespunzătoare de programe malware. Pe baza testelor noastre, acestea sunt cele mai bune aplicații antivirus pentru a vă păstra dispozitivele Android în siguranță.

Toată lumea știe că aveți nevoie de protecție antivirus pe computerele dumneavoastră Windows. Chiar și Microsoft este de acord, renunțând automat Windows Defender dacă nu ai nimic altceva. Utilizatorii de Mac încep să realizeze că antivirusul macOS poate fi și el destul de util. Dar Android? Nu atât de mult, deși la fel ca Windows, este larg răspândit și nu este perfect securizat. Android este o țintă fierbinte pentru codificatorii de programe malware, iar a lipsi de protecție de securitate pentru Android nu este o alegere prudentă.

Telefoanele Android au nevoie de antivirus?

Software-ul de securitate pentru Android vă protejează împotriva programelor malware și vă ajută în cazul în care telefonul este pierdut sau furat. Vă putem ajuta să alegeți serviciul de securitate potrivit pentru dvs. și Android. Cu toate acestea, protecția Android nu există în vid. Produsele enumerate aici sunt toate soluții multiplatforme, cu protecție disponibilă cel puțin pentru Windows, macOS și Android. Cele mai multe dintre ele oferă, de asemenea, o formă de protecție iOS, deși cu un set de caracteristici care este limitat de natura închisă a sistemului de operare Apple.

Rețineți că evaluările de aici se aplică produsului în ansamblu, pe toate platformele. Ele nu reflectă neapărat calitatea produsului Android. Scorurile proaste ale testelor pe Windows ar putea reduce scorul general al unui produs, chiar dacă ediția sa pentru Android a fost testată bine.

Citiți mai departe pentru alegerile noastre de top, urmate de ce să căutați atunci când alegeți antivirusul Android potrivit pentru dispozitivele dvs.

Bitdefender Total Security

Cel mai bun pentru o protecție completă

Bitdefender Total Security

Protecția antivirus de către ediția Android a Bitdefender Total Security a măturat laboratoarele de testare, cu scoruri perfecte de la AV-Test, AV-Comparatives și MRG-Effitas. Din consola online Bitdefender Central, puteți localiza, bloca sau șterge orice dispozitiv Android protejat și chiar puteți obține o fotografie a unui hoț de telefoane. Aici extindeți protecția și la celelalte dispozitive care rulează Android, iOS, Windows sau macOS.

În plus față de protecția așteptată împotriva site-urilor web rău intenționate și frauduloase, Alerta de înșelătorie a Bitdefender semnalează link-uri dubioase în texte și alte aplicații de mesagerie, sistemul său de confidențialitate a contului vă verifică e-mailurile împotriva încălcării datelor cunoscute, iar protecția sa App Lock pentru aplicațiile sensibile este mai flexibilă decât majoritatea. . Gestionarea parolelor și protecția VPN se extind la dispozitivele dvs. Android, deși funcțiile VPN sunt limitate dacă nu plătiți o taxă suplimentară.

Pentru cine este

Telefonul tău Android stochează datele tale, contactele, fotografiile… viața ta! Ai fi devastat dacă ar fi furat sau dacă ar fi incapacitat de un atac de malware. Bitdefender Total Security ține la distanță programele malware și vă ajută să recuperați un dispozitiv pierdut sau furat, apoi adaugă funcții bonus pentru a vă îmbunătăți securitatea. Și hei! Vă poate proteja și dispozitivele care nu sunt Android.

PRO

 • Antivirus premiat
 • Protejează dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS
 • Management online și control de la distanță
 • Multe caracteristici bonus, inclusiv VPN și protecție împotriva ransomware

CONTRA

 • Accesul complet VPN necesită un abonament separat
 • Filtrul de conținut parental necesită funcționare pe platforme non-Windows
 • Suportul pentru iOS este limitat

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe

Protecția Android din Norton 360 Deluxe a primit recent o actualizare majoră, cu funcții separate anterior fuzionate într-o singură aplicație. Testerii antivirus independenți de la AV-Test Institute și MRG-Effitas au dat scoruri perfecte și aproape perfecte pentru antivirus Android de la Norton. Testată sub Windows, protecția sa web a funcționat bine, detectând și deturnând 96% dintre site-urile web rău intenționate și frauduloase. Într-o întorsătură neobișnuită, protecția împotriva malware-ului Norton în timp real ajunge până în magazinul Play, avertizându-vă chiar înainte de a descărca aplicații nesigure.

Aceasta este o suită complet multiplatformă, cu suport pentru Android, iOS, Windows și macOS. VPN-ul său complet fără limite funcționează bine în Android, la fel ca și aplicațiile de gestionare a parolelor multiplatforme și de control parental. Alte caracteristici includ o scanare detaliată de securitate a fiecărei rețele Wi-Fi la care vă conectați, o verificare a setărilor nesigure ale dispozitivului și un sistem de monitorizare care avertizează despre legăturile periculoase în timpul testelor.

Singurul lucru pe care Norton nu îl face este să vă ajute cu un dispozitiv pierdut sau furat. Dezvoltatorii săi au motivat că protecția dispozitivului pierdut încorporată în sistemele de operare mobile moderne este suficient de puternică încât să nu fie necesară o adăugare de la terți.

Îți folosești Android oriunde mergi și se conectează la tot felul de hotspot-uri Wi-Fi, nu toate fiabile. Protecția VPN care se activează ori de câte ori aveți nevoie este o binecuvântare, menținând comunicarea în siguranță, chiar dacă hotspot-ul Wi-Fi este deținut de hackeri. Norton 360 Deluxe vă oferă acest lucru, împreună cu o multitudine de alte funcții multiplatforme.

PRO

 • VPN fără limite de lățime de bandă
 • Protecție excelentă împotriva site-urilor web periculoase și frauduloase
 • Aplicații mobile optimizate
 • Stocare online găzduită pentru copii de rezervă
 • Firewall puternic, autosuficient
 • Promisiune de protecție împotriva virusului

CONTRA

 • Controlul parental nu este disponibil pe macOS
 • Backup online strict pentru Windows

McAfee AntiVirus Plus

Instalarea McAfee AntiVirus Plus pe Android este o simplă chestiune de a trage un cod QR. Odată rulat, scanează rapid pentru malware. Interfața sa de utilizator complet renovată se concentrează pe menținerea dumneavoastră atât protejat, cât și informat. Luând o decizie bună de securitate, obțineți puncte, cu un foc de artificii pentru a sărbători. La fel ca Norton, McAfee nu se deranjează cu funcțiile antifurt, lăsând această sarcină Android.

Cu noua interfață de utilizator, protecția VPN este integrată cu aplicația principală. Alte funcții, printre care Blocarea aplicației, Modul invitat și Amplificatorul de memorie, au căzut pe margine.

Această aplicație nu are un perete plin de trofee de la laboratoarele independente de testare. A câștigat 18 puncte perfecte de la AV-Test, dar nu apare în ultimele rapoarte de la MRG-Effitas sau AV-Comparatives. Testați trofee sau nu, licențele nelimitate minunate de la McAfee îl fac o alegere impresionantă. Abonamentul vă permite să instalați protecția McAfee pe fiecare dispozitiv Android, iOS, Windows și macOS din gospodăria dvs.

Câte dispozitive Android în gospodăria ta? Câte dispozitive rulează alte sisteme de operare? Dacă nu poți găsi cu ușurință un număr, este greu de știut câte licențe antivirus să cumperi. Cu McAfee, numărul nu contează — abonamentul tău protejează fiecare dispozitiv din gospodărie. Uşor!

PRO

 • Securitate pentru toate dispozitivele dvs. Windows, macOS, ChromeOS, Android și iOS
 • Scoruri excelente la testele noastre practice
 • Angajament de protecție împotriva virusului
 • Centrul de protecție încurajează îmbunătățirea securității

CONTRA

 • Antivirusul a ratat un eșantion de ransomware modificat
 • Mai multe caracteristici de lungă durată programate pentru eliminare
 • Scanare completă foarte lentă pe Windows
 • Centrul de protecție nu este complet funcțional fără funcții la nivel de suită
 • Ediția Mac nu are multe caracteristici găsite în Windows

AVG Internet Security

AVG Internet Security

AVG Internet Security, împreună cu Bitdefender, dețin trifectul scorurilor perfecte de laborator antivirus. Ambii au luat un 18 perfect de la AV-Test și au obținut 100% cu AV-Comparatives și MRG-Effitas. Provocat (pe Windows) să detecteze și să se apere împotriva paginilor web care găzduiesc programe malware și a paginilor de phishing, a obținut și scoruri foarte bune.

Pierderea sau furtul reprezintă un pericol la fel de mare pentru dispozitivele Android ca și infestarea cu malware – poate mai mare. Puteți localiza, bloca sau șterge un Android pierdut, în mod natural, dar AVG depășește cu mult aceste elemente de bază. Pentru început, puteți să ascultați de la distanță pe dispozitiv, să faceți fotografii cu camera sau să descărcați date (poate pentru a le șterge). Funcția Camera Trap automatizează fotografiarea oricui vă ține telefonul și îl puteți seta să se blocheze dacă un hoț schimbă cartela SIM. Alte caracteristici includ capacitatea de a spori memoria RAM prin uciderea sarcinilor inactive, ștergerea fișierelor nedorite și plasarea fotografiilor sensibile în spațiul de stocare protejat.

Te trezești cu o sudoare rece dintr-un coșmar de pierdere a telefonului Android? Ieșirea pe ușă fără ea te face să te simți gol? Printre multe alte abilități ale sale, AVG Internet Security se mândrește cu un set neobișnuit de cuprinzător de caracteristici pentru a vă ajuta atunci când dispozitivul este pierdut sau furat.

PRO

 • Scoruri excelente la mai multe teste de laborator independente și la testele noastre practice
 • Include cameră web, date și protecție firewall
 • Performanță îmbunătățită a sistemului
 • Interfață elegantă

CONTRA

 • Suplimentări persistente
 • Planul cu un singur dispozitiv este scump
 • Nu a împiedicat rularea unui eșantion de ransomware la pornire în timpul testării
 • Scanarea inițială și la pornire sunt lente

Avira Prime

Avira Prime

Cu majoritatea suitelor de securitate, setul de caracteristici nu se schimbă în mod apreciabil după achiziție. Dar cu Avira Prime, obțineți ediția Pro a fiecărui produs Avira, inclusiv a celor viitoare pe care Avira le-ar putea adăuga. Nu toate acele aplicații Pro acceptă Android, dar obțineți: Antivirus Security Pro; Phantom VPN Pro (un VPN complet, fără limite pentru lățimea de bandă sau opțiunile de server) și Password Manager Pro (un simplu manager de parole, cu puține funcții avansate dincolo de un raport de securitate avansat).

Avira aproape a reușit trifectul de teste de laborator antivirus realizat de AVG și Bitdefender, cu scoruri perfecte de la AV-Test și MRG-Effitas și un 99,9% aproape perfect de la AV-Comparatives. La fel ca și omologii săi de pe alte platforme, primul lucru pe care vrea să-l facă este să execute o scanare inteligentă a securității, confidențialității și performanței dispozitivului dvs. Ca și în cazul majorității produselor de securitate Android, puteți localiza, bloca sau șterge un dispozitiv pierdut sau furat, deși efectuați aceste acțiuni de pe un alt dispozitiv mobil, nu de pe o consolă online.

Avira oferă caracteristici tipice de securitate Android, inclusiv App Lock pentru a vă securiza cele mai sensibile aplicații și Permissions Manager pentru a identifica aplicațiile care ar putea avea permisiuni care nu sunt adecvate. Componenta sa Web Protection are scopul de a vă împiedica să vizitați accidental site-uri periculoase. Mergând dincolo de funcțiile obișnuite, caracteristica Optimizer vă ajută să eliberați memorie și să recuperați spațiu de stocare, Protecția identității vă verifică e-mailul împotriva încălcărilor de date cunoscute, iar Protecția microfonului previne interceptarea. Această aplicație de securitate Android este complet încărcată când vine vorba de funcții bonus.

Ești unul dintre cei mulți care suferă de FOMO (frica de a pierde din nou)? Alege Avira Prime și nu vei rata niciodată noile produse Avira – acestea sunt incluse. Și asta se aplică și instalărilor Avira pe dispozitivele dvs. iOS, Windows și macOS, nu doar Android.

PRO

 • Include edițiile Pro ale tuturor instrumentelor Avira actuale și viitoare
 • Protecție pentru dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS
 • VPN fără limite
 • În mare parte, scoruri excelente de la laboratoarele de testare antivirus

CONTRA

 • Lipsesc multe caracteristici de suită așteptate
 • Scor slab la testul URL pentru găzduirea de programe malware
 • Dark Web Monitoring nu a funcționat la testare
 • Protecția web independentă de browser nu este eficientă

Avast Premium Security

Avast Premium Security

La fel ca AVG, Avast Premium Security a obținut un punctaj de 100% la testele antivirus Android realizate de AV-Comparatives. Acest lucru are sens, deoarece Avast și AVG rulează pe același motor antivirus de bază. Ambii au luat și un scor perfect de la AV-Test Institute. Scanarea sa inteligentă urmărește programele malware, avertizează asupra rețelelor Wi-Fi vulnerabile și identifică fișierele nedorite pentru curățare.

Din consola online Avast, puteți găsi, bloca sau șterge un telefon care a fost pierdut sau furat, dar antifurtul nu se oprește aici. Realizează automat o fotografie a hoțului de telefon după un număr stabilit de încercări eșuate de deblocare. De asemenea, puteți folosi consola pentru a face fotografii și chiar pentru a asculta prin microfonul dispozitivului. Schimbarea cartelei SIM este o acțiune tipică pentru un hoț de telefoane — Avast poate răspunde la această acțiune blocând telefonul.

Deși puteți achiziționa în continuare aplicația Avast SecureLine VPN separat, protecția VPN este acum încorporată în aplicația principală de securitate și vine fără limite privind lățimea de bandă sau opțiunile de server. În plus, include destul de multe funcții pentru ca telefonul să funcționeze fără probleme și în siguranță. Poate elibera RAM disponibilă, poate recupera spațiu de stocare ștergând fișierele nedorite și poate verifica atât siguranța, cât și viteza conexiunii tale Wi-Fi. Caracteristica App Insights vă ajută să gestionați utilizarea aplicației și confidențialitatea, iar App Lock vă permite să puneți cele mai sensibile aplicații în spatele unui cod PIN secundar. Avast poate verifica încălcările de date cunoscute pentru a vedea dacă e-mailul dvs. apare, poate bloca apelurile și mesajele nedorite, poate modifica setările pentru a reduce consumul de energie și multe altele.

La fel ca majoritatea produselor descrise aici, Avast Premium Security oferă protecție pentru dispozitivele Android, iOS, Windows și macOS. Cu toate acestea, pur și simplu nu face mare lucru pe un dispozitiv iOS și, pentru protecția macOS, ați putea la fel de bine să utilizați ediția gratuită. Acest produs este cel mai bun într-o gospodărie care rulează pe Windows și Android.

PRO

 • Scoruri bune la antivirus
 • Firewall robust
 • Securitate Android cu funcții complete
 • Caracteristicile bonus sporesc securitatea

CONTRA

 • Unele funcții bonus necesită încă o plată separată
 • Protecție relativ limitată pe macOS
 • Protecție foarte limitată pe iOS
 • Unele funcții necesită achiziții suplimentare

ESET Internet Security

ESET Internet Security

Urmăresc trei laboratoare independente care pun la încercare instrumentele antivirus Android. Desigur, îmi place să văd scoruri perfecte în rapoartele de laborator. Avira și Bitdefender se laudă cu scoruri perfecte de la toate trei. ESET Internet Security a câștigat 100% perfect de la MRG-Effitas și 99,9% de la AV-Comparatives, o prezentare impresionantă.

Această suită multiplatformă oferă protecție antifurt pentru dispozitivele Android, desigur, dar extinde această protecție și la laptopurile Windows. Pe oricare platformă, pregătirea acestei funcții poate necesita unul sau mai mulți pași de optimizare. După cum era de așteptat, puteți folosi consola online pentru a face țipăi un dispozitiv greșit sau pentru a gestiona un dispozitiv pierdut sau furat prin localizarea, blocarea sau ștergerea acestuia. Spre deosebire de majoritatea concurenților, ESET vă permite, de asemenea, să trimiteți comenzi antifurt folosind mesaje SMS codificate. Și vă poate bloca automat telefonul dacă un hoț încearcă să schimbe cartela SIM.

Pe lângă scanarea la cerere a programelor malware și protecția în timp real, ESET poate programa scanări regulate. Numeroasele sale caracteristici suplimentare de securitate includ: Payment Protection, care lansează aplicații sensibile folosind securitate îmbunătățită; App Lock, care pune cele mai importante aplicații în spatele protecției unui PIN secundar; Audit de securitate, o scanare care identifică aplicațiile cu cele mai multe permisiuni, precum și problemele de securitate, cum ar fi depanarea USB activată; Network Inspector, care listează atât dispozitivele din rețeaua dvs., cât și semnalează orice cu probleme de securitate; și Filtru de apeluri, pentru a bloca apelurile și mesajele nedorite.

Protecția antivirus și antifurt pentru Android-ul tău este importantă, dar vrei mai mult, mai mult, mai mult! De ce ar trebui o suită de securitate pentru Windows să aibă o colecție mai mare de caracteristici? ESET Internet Security ar trebui să vă satisfacă dorința pentru o colecție amplă și eficientă de funcții de securitate.

PRO

 • Scoruri foarte bune de laborator antivirus
 • Protecție Android cu funcții complete
 • Fără impact în testele de performanță
 • Scaner util pentru securitatea rețelei de acasă
 • Software antifurt pentru laptopuri

CONTRA

 • Control parental foarte limitat
 • Scor slab la testul practic de protecție împotriva programelor malware
 • Ferestre pop-up pentru firewall neobișnuit de enervante
 • Ediția Pro adaugă puțin pentru macOS

De ce Kaspersky nu este listat?

Kaspersky Plus include o suită cuprinzătoare de securitate Android. Scanează pentru malware la cerere și în timp real și vă împiedică să vizitați site-uri web periculoase. După cum era de așteptat, vă permite să localizați, să blocați sau să ștergeți un telefon pierdut și include un VPN integrat. Kaspersky Premium încorporează acea suită și adaugă mai multe funcții. Deci, de ce lista de mai sus este fără Kaspersky?

De ani de zile, Kaspersky s-a confruntat cu acuzații și cenzură bazate pe originile sale rusești, deși niciuna dintre acuzații nu a fost susținută de dovezi concrete de comportament rău intenționat. Noi, cei de la PCMag, ne-am concentrat pe capacitățile produselor, nu pe brouhaha din jurul companiei. Cu toate acestea, războiul actual din Ucraina a ridicat miza. Guvernele și terții întrerup legăturile cu Kaspersky. FCC a etichetat  Kaspersky drept un risc de securitate națională .

După o analiză, nu vă  mai putem recomanda  să cumpărați produse de securitate Kaspersky. Am lăsat recenziile în loc, cu un avertisment, deoarece oferă informații utile. Veți găsi caracteristicile Kaspersky menționate în mai multe locuri mai jos, în scop de comparație. Dar cel puțin pentru moment, eliminăm produsele Kaspersky din listele noastre „Cele mai bune dintre”.

Rezultatele testării antivirus Android din laboratoare

Funcționează aceste utilitare antivirus Android? Ne uităm la trei laboratoare de testare independente pentru a afla. Aproape toate produsele enumerate apar în rezultatele de la cel puțin un laborator; trei apar în toate.

Cercetători de la AV-Comparatives(Se deschide într-o fereastră nouă)a provocat fiecare produs antivirus Android să se apere împotriva a peste 3.000 de mostre de malware Android răspândite găsite în sălbăticie. În cea mai recentă rundă de testare, Avast, AVG, Bitdefender, G Data, Kaspersky și Trend Micro au obținut un scor perfect de 100%.

Cel mai recent test de la AV-Test Institute(Se deschide într-o fereastră nouă)a lovit 17 soluții antivirus Android cu mii de mostre de malware. Cercetătorii au instalat, de asemenea, alte mii de programe non-răușitoare, pentru a se asigura că antivirusul nu le-a identificat în mod greșit drept malware. Ei au atribuit fiecărui produs până la șase puncte de protecție pentru blocarea programelor malware, șase puncte pentru un impact minim asupra performanței și duratei de viață a bateriei și șase puncte de utilizare pentru a nu bloca în mod eronat programe valide. Toate produsele pe care le urmărim au obținut 18 puncte perfecte. Adevăratul învins în acest test a fost propria protecție Google, care a câștigat doar două din șase puncte posibile pentru protecție.

MRG-Effitas cu sediul la Londra(Se deschide într-o fereastră nouă)am testat nouă produse, dintre care majoritatea s-au suprapus cu selecția noastră. Testerii au evaluat capacitatea fiecărui produs de a detecta și elimina amenințările înainte de lansare și capacitatea de a detecta și neutraliza amenințările în timpul instalării. Ei au verificat mai mult de 160 de mostre, de la troieni la adware, cu unele programe valide cunoscute introduse pentru a verifica dacă există false pozitive. Și au observat dacă un produs a capturat mostre devreme sau a așteptat până când acestea sunt pe cale să se instaleze. Majoritatea produselor pe care le-am examinat au obținut un scor perfect de 100%, deși Norton și Malwarebytes au ratat puțin perfecțiunea și Comodo cu mult.

Cea mai bună protecție împotriva malware-ului Android (și mai mult)

Toate produsele Android menționate aici includ o componentă antivirus care scanează aplicații noi și oferă, de asemenea, o scanare la cerere. Toți, cu excepția unora dintre ei, pot rula, de asemenea, scanări conform unui program, o funcție poate mai utilă pe Windows decât pe Android. Toate oferă, de asemenea, o anumită formă de navigare sigură, pentru a vă împiedica să navigați la adrese URL care ar putea încerca să planteze programe malware sau site-uri frauduloase care vă pot păcăli să vă dezvăluiți numele de utilizator și parola pentru pagina de conectare pe care o imită.

Toate aceste instrumente de securitate verifică, de asemenea, aplicațiile instalate pentru eventuale probleme de confidențialitate. În mod obișnuit, ei semnalează programele care au permisiunea de a face lucruri cum ar fi să vă vizualizeze contactele, să vă scaneze jurnalele de apeluri, să vă învețe locația sau să trimită texte. Dacă o aplicație de comunicare are nevoie de acces la contacte, are sens. Totuși, dacă un joc prost dorește să răsfoiască informațiile tale private, ia în considerare ștergerea acestuia.

Protecția antifurt pentru un dispozitiv pierdut sau furat a fost mult timp un pilon al produselor de securitate Android, dar odată cu puterea tot mai mare a protecției încorporate Android, unele companii renunță la această funcție. Norton a eliminat antifurtul în 2019, iar aplicația pentru Android actualizată de la McAfee o omite și acum.

Pentru cei care încă oferă antifurt, puteți găsi locația dispozitivului dvs. pe o hartă. Dacă tocmai l-ați rătăcit prin casă, puteți declanșa o alarmă zgomotoasă pentru a vă ajuta să-l găsiți. Puteți bloca telefonul pentru a ține un hoț departe de aplicațiile și datele dvs. Și dacă determinați că nu veți primi niciodată dispozitivul înapoi, îl puteți șterge de la distanță. Toate aplicațiile vă permit să gestionați funcțiile antifurt folosind o consolă online. Cele mai multe dintre ele oferă opțiunea de a declanșa evenimente antifurt folosind mesaje text codificate și, de asemenea, multe dintre ele fac pe ascuns o fotografie cu oricine folosește dispozitivul tău.

Unul dintre primele lucruri pe care le face un hoț de smartphone obișnuit este să revendice dispozitivul schimbând cartela SIM. Majoritatea aplicațiilor noastre recomandate includ o formă de protecție a cartelei SIM. Unele dintre ele blochează dispozitivul la schimbarea cartelei SIM. Alții vă anunță noul număr de telefon, astfel încât să puteți trimite în continuare acele mesaje text codificate pentru a invoca funcțiile antifurt.

Blocarea apelurilor și a mesajelor text nedorite era o caracteristică comună, dar modificările în curs ale sistemului de operare Android au făcut-o mai dificilă. Aproape jumătate din alegerile noastre nu oferă această caracteristică în prezent.

Antivirusul și antifurtul sunt componente de bază pentru orice aplicație de securitate Android, dar unele depășesc cu mult elementele de bază. Caracteristicile bonus comune includ backup pentru contacte și fotografii, un monitor al bateriei pentru a arăta ce aplicații îți consumă durata de viață a bateriei și un ucigaș de sarcini pentru a trimite acești porci de baterie la pachet. Mai multe dintre aplicații vă avertizează când vă conectați la o rețea Wi-Fi nesigură.

După cum am menționat, aproape toate aceste instrumente de securitate scanează aplicațiile instalate și raportează cele care ar putea reprezenta riscuri pentru confidențialitate. Norton și Trend Micro duc această abilitate la nivelul următor, raportând aplicațiile pe măsură ce le vizualizați în Magazinul Play, astfel încât să puteți evita descărcarea oricăror care ar putea fi problematic.

Protecția VPN este mai importantă pe dispozitivele mobile decât pe desktop, deoarece dispozitivele mobile se conectează la o mare varietate de rețele. Bitdefender include o aplicație VPN Android cu lățime de bandă limitată . Este frumos, dar Avast, Avira și Norton includ protecție VPN fără limită de lățime de bandă.

Câteva dintre aceste produse prezintă caracteristici bonus mai puțin obișnuite. ESET vă permite să programați blocarea apelurilor, de exemplu, pentru a permite doar membrilor familiei să vă sune noaptea. Trend Micro oferă să vă scaneze setările Facebook și să vă avertizeze despre orice problemă de securitate.


Care este antivirusul numărul unu pentru Android?

Deci, pe care ar trebui să-l alegi? Depinde de ceea ce trebuie să protejați, dar presupunem că doriți o suită care cel puțin să se instaleze pe dispozitivele dvs. Windows și Android. McAfee Antivirus Plus este un antivirus câștigător la alegerea editorilor, cu protecție pentru dispozitive nelimitate. Norton 360 Deluxe este alegerea editorilor pentru suitele de securitate multiplatformă și ambele obțin scoruri excelente de laborator pe Windows și Android. Bitdefender Total Security obține, de asemenea, cele mai bune scoruri de laborator și oferă o mulțime de funcții pe Windows; este câștigătorul Editors’ Choice pentru mega-suite de securitate. Nu vei greși cu unul dintre acești trei, dar celelalte au propriile lor merite. Faceți clic pe linkuri, citiți recenziile complete și faceți alegerea dvs.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo