market24-logo-250

Cauți storcator de rosii electric? Aparat de stors rosii profesional 2023

Livrare gratuita in toata Romania.

Masina tocat carne cu accesoriu pt rosii

Super Pret

Masina de tocat rosii profesionala

Super Pret

Masina de tocat Bosch carne si rosii

Super Pret
Aparat de stors rosii electric inox

Aparat de stors rosii electric inox

Super Pret

Storcator de rosii profesional

Super Pret

Masina de stors rosii manuala ieftina

Super Pret

Aparat Profesional de Stors Roșii: Secretul Preparării unui Suc Sănătos și Gustos

În era actuală a sănătății și bunăstării, adoptarea unui stil de viață sănătos este crucială pentru a ne menține vitalitatea și energia. Printre alegerile noastre zilnice, opțiunile alimentare joacă un rol semnificativ în acest sens. Un ingredient de bază care a captat atenția entuziaștilor nutriției este sucul de roșii proaspăt și sănătos, bogat în nutrienți esențiali. Pentru a vă bucura de toate beneficiile acestui lichid prețios, vă prezentăm soluția ideală: aparatul profesional de storcere a roșiilor.

Despre Sucul de Roșii și Beneficiile Sale

Roșiile sunt recunoscute pentru conținutul lor bogat în licopen, un antioxidant puternic care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a inflamațiilor. Consumul regulat de suc de roșii este asociat cu îmbunătățirea sănătății inimii, menținerea vederii sănătoase și chiar reducerea riscului unor tipuri de cancer. În plus, sucul de roșii este o sursă excelentă de vitamina C, potasiu și vitamina K.

Aparatul Profesional de Stors Roșii: Un Pas către Sănătate

Pentru a vă bucura de toate beneficiile sucului de roșii, alegerea unui aparat profesional de storcere este esențială. Aceste aparate sunt concepute să extragă cantitatea maximă de suc din roșii, păstrând în același timp nutrienții esențiali. Tehnologia avansată a acestor aparate permite descompunerea celulară eficientă a roșiilor, asigurând astfel un suc bogat în enzime și substanțe benefice.

Caracteristici Cheie ale Aparatului Nostru

  1. Eficiență Superioară: Aparatul nostru profesional de storcere a roșiilor utilizează un mecanism avansat de presare care extrage fiecare picătură de suc, minimizând pierderile. Astfel, veți obține un suc mai bogat și mai consistent.

  2. Ușor de Utilizat: Cu un design ergonomic și controale intuitive, aparatul nostru este potrivit atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei noi în lumea sucurilor naturale.

  3. Ușor de Curățat: Curățarea aparatului după utilizare nu a fost niciodată atât de simplă. Componentele pot fi demontate rapid și spălate cu ușurință.

  4. Durabilitate și Calitate: Fabricat din materiale de înaltă calitate, aparatul nostru este construit pentru a rezista în timp și pentru a vă servi în prepararea sucurilor sănătoase zi de zi.

Pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile sucului de roșii proaspăt și sănătos, alegerea unui aparat profesional de storcere este cheia. Cu caracteristici precum eficiență ridicată, ușurință în utilizare și curățare, precum și durabilitate pe termen lung, aparatul nostru vă va ajuta să vă mențineți angajamentul pentru un stil de viață sănătos. Faceți pasul către o sănătate radiantă și savurați fiecare înghițitură de suc de roșii, pregătit cu grijă și atenție folosind aparatul nostru profesional.

Când vine vorba de storcatoarele electrice de roșii pentru conserve, există o mulțime de specificații tehnice și componente care trebuie luate în considerare înainte de a obține storcatorul dorit.

Vrei să afli ce componente? Continuați să citiți această postare!

În aceste 6 recenzii, discutăm despre storcatoarele grozave, designul lor specific, specificațiile motoarelor, materialele de fabricație, capacități și multe altele. Citiți această postare pentru a afla care model este potrivit pentru dvs.!

Masina de tomate Weston

Simplu și standard cu detalii roșii
Cu designul său destul de profesional, acest storcator electric de roșii vine într-un design destul de simplu și standard. Corpul său este alb cu detalii roșii, în timp ce jgheabul de alimentare este mare și tot în alb. Pâlnia vine în argint strălucitor. Detaliile roșii oferă un contrast bun cu restul storcătorului.

Combinație de plastic și oțel inoxidabil
Storcatorul combină 2 materiale de fabricație. Corpul său este fabricat din plastic durabil, sigur pentru alimente și de înaltă calitate. Componentele cheie, cum ar fi ecranele de tensionare, sunt fabricate din oțel inoxidabil. Datorita acestei combinatii, storcatorul garanteaza o stoarce eficienta si un program de lucru durabil.

Storcatorul Weston de dimensiuni medii, puternic in juicing
vine in dimensiuni medii si cu o greutate de 10,98 de lire sterline. Din acest motiv, necesită puțin spațiu de depozitare. Pentru a asigura o stoarcere buna si eficienta, storcatorul vine cu un motor de 250 W. Această putere a motorului asigură stoarcerea rapidă a roșiilor, precum și a altor ingrediente dorite.

3 ecrane de strecurare
Pentru a fi potrivite pentru diferite procese și produse de storcare, storcatorul vine cu 3 ecrane de strecurare din oțel inoxidabil. Unul are 1 mm și este perfect pentru a preda suc de roșii și bariere. Celălalt are 3 mm și este potrivit pentru dovleci, în timp ce al treilea are 6 mm și este făcut pentru a produce salsa.

Capacitate mare și strecurătoare bine făcută
Jgheabul de alimentare poate conține până la 1 galon de ingrediente și durează doar câteva minute pentru a produce suc de roșii proaspăt și stors, potrivit pentru conservare. De asemenea, sita bine conceputa colecteaza pulpa si semintele. Cand vine vorba de curatare, piesele detasabile pot fi spalate in masina de spalat vase.

Cel mai bun storcator de roșii electric de casă pentru conservare

Storcator de rosii Aicok

Tinuta impresionanta argintie si neagra
Acest storcator proiectat profesional vine intr-o tinuta destul de impresionanta. Corpul său este de culoare neagră, în timp ce partea frontală este argintie strălucitoare. Placa buncărului este de asemenea argintie. Acest storcator electric de rosii pentru conservare are linii de design netede, curate si profesionale, asa ca se potriveste cu siguranta pentru orice stil de bucatarie.

Made To Last
Întregul storcător este fabricat din metal, mai exact, este din oțel inoxidabil. Oțelul este un material destul de bun atunci când vine vorba de asigurarea durabilității și eficienței. Acest material nu ruginește și nu se rupe, așa că acest model este un storcator de casă care este făcut să reziste.

Motor de 500 W și 2 opțiuni de viteză
Storcatorul vine în dimensiunile de 14,84 x 6,57 x 14,84 inci și cu o greutate de 10,23 de lire sterline. Pentru a asigura un proces de lucru puternic, storcatorul are un motor de 500 W. Motorul este 100% din cupru si functioneaza la doua viteze. Puteți regla viteza mai lentă sau mai rapidă în funcție de ingredientele pe care doriți să le utilizați. Viteza mică este potrivită pentru roșii.

Potrivit pentru o varietate de procese
Pe lângă faptul că acest storcător funcționează ca o strecurătoare de roșii, este bun și pentru tocarea cărnii, umplerea cârnaților, prepararea kubbe și felierea sau mărunțirea legumelor. Pentru a putea asigura toate aceste procese diferite, storcătorul vine cu 3 plăci de tăiere și 4 lame de tambur.

Componente pentru o funcționare sigură și stabilă
Pentru a asigura o funcționare stabilă și sigură, storcatorul vine cu picioare de cauciuc plasate pe partea inferioară. De asemenea, are un sistem de termostat automat și încorporat care protejează motorul de supraîncălzire. Storcatorul are o optiune inversa daca vine vorba de infundare. Pentru a curăța storcătorul, utilizați o cârpă umedă de curățat și puțin săpun ușor.

Cel mai bun storcator de roșii electric din oțel

Mașină de tomate Vbenlem

Design profesional în argintiu
Cu liniile sale de design curate și netede, acest storcator electric vine într-un design destul de profesional. Întregul său corp este din argintiu strălucitor. Are doar câteva componente de culoare roșu aprins, precum și câteva părți pe fundul său în negru. Datorită stilului său minimalist, este potrivit pentru orice bucătărie.

Durabil & Eficient
Pentru a asigura o performanță impecabilă, precum și o durabilitate bună, storcatorul este realizat în întregime din oțel inoxidabil. Din acest motiv, storcatorul nu se va deforma, nu se va rugini sau nu se va rugini, deci are o durabilitate deosebita. Pentru a fi eficiente, componentele din oțel inoxidabil asigură o operațiune de stoarcere rapidă și excelentă.

Dimensiune mai mare
Extractorul comercial de suc vine în dimensiunile de 20,9 x 15,4 x 11,8 inci și cu o greutate de 22 de lire sterline. Este puțin mai mare ca dimensiune, așa că necesită puțin loc pentru depozitare. Datorită designului său profesional, ar arăta bine plasat pe blatul din bucătărie.

 

Motor din cupru pur de 370 W
Storcatorul electric de rosii pentru conservare vine cu un motor de 370 W. Motorul este din cupru pur și are o carcasă din oțel inoxidabil. În ciuda puterii sale destul de mari, storcatorul funcționează într-un mod de funcționare silențios și, datorită acestui fapt, este potrivit pentru uz casnic, în special pentru familii și gospodării mai mari. Pentru a fi potrivit pentru roșii întregi, storcatorul are o pâlnie mare de 9 inci.

Producerea de ketchup, sosuri, gemuri
Acest storcator este special conceput pentru a produce ketchup de roșii, o varietate de sosuri și gemuri. Pentru a fi sigur și stabil în timpul lucrului, vine cu picioare din cauciuc negru care împiedică alunecarea și alunecarea. Are, de asemenea, orificii de disipare a căldurii. Storcatorul este rezistent la apa si, pentru a-l curata, folositi doar o carpa umeda si un sapun delicat. Asigurați-vă că ați uscat storcătorul odată ce este curat.

Cel mai bun storcator de roșii electric profesional

Mașină pentru storcator de roșii Ostba

3 culori ale modernității
Storcatorul vine într-o ținută modernă și puțin industrială. Combină 3 culori diferite care funcționează destul de bine împreună pentru a aduce mai multă modernitate. Corpul său este în mare parte alb, cu doar o parte frontală de culoare neagră. Pâlnia este argintie strălucitoare, în timp ce jgheabul de alimentare este negru. Datorită designului modern și colorării bune, storcatorul este potrivit pentru orice stil interior.

Corp din plastic, Componente cheie din oțel inoxidabil
Storcatorul combină două materiale diferite. Corpul și jgheabul de alimentare sunt din plastic. Aceste piese nu necesită mult din materialul lor de fabricare, trebuie doar să fie sigure pentru alimente și de calitate. Componentele cheie necesare pentru stoarcere, tăiere, stoarcere și feliere sunt fabricate din oțel inoxidabil, deoarece trebuie să garanteze o eficiență mare.

Motor puternic de 500 W
Când vine vorba de dimensiunea acestui storcator, dimensiunile sale sunt de 11,57 x 5,27 x 8,11 inci, în timp ce greutatea sa este de 7,27 de lire sterline. Storcatorul vine cu un motor puternic de 500 W care este potrivit pentru diferite procese, precum si pentru o varietate de ingrediente. Această putere este potrivită pentru storcatorul electric de roșii pentru conserve.

Piese suplimentare și procese diferite
Pentru a produce nu numai suc de roșii, ci și alte produse, această mașină de storcător profesională vine cu 3 plăci din oțel inoxidabil concepute pentru tăiere. De asemenea, are 3 truse pentru cârnați, un accesoriu pentru producerea kubbe și o parte specială pentru producerea sucului de roșii. Datorită tuturor componentelor suplimentare și integrate, storcatorul este potrivit pentru a face supe, alimente pentru copii, sosuri și multe altele.

Picioare din cauciuc, Funcție inversă, Sistem cu termostat
Partea inferioară a acestui storcator este prevăzută cu 4 picioare de cauciuc pentru a asigura o funcționare stabilă și pentru a preveni alunecarea. Dacă storcatorul se blochează, are o funcție inversă. De asemenea, vine cu un sistem de termostat pentru a proteja motorul de supraîncălzire. Pentru a curăța storcătorul, utilizați o cârpă umedă și săpun.

CEL MAI BUN STORCATOR ELECTRIC DE CALCAT DE ROSII PENTRU CONSERVARE

Mașină de strecurat roșii Rutes crude

Mașină cu design deschis
Storcatorul electric are un design destul de interesant. Arată cu adevărat ca o mașină de roșii profesională datorită designului său deschis și combinației de culori. Unele părți sunt argintii mat, altele sunt strălucitoare, în timp ce celelalte sunt negre cu detalii roșii. Manopera este destul de impresionanta

Oțel inoxidabil, fontă, rășină
Storcatorul combină 3 materiale diferite de fabricație, oțel inoxidabil, fontă și rășină. Combinația de materiale este destul de bună și asigură o funcționare excelentă a stoarcerii și o eficiență care nu se va pierde în timp. Storcatorul este facut pentru a oferi performante impecabile si o durata de viata buna.

Este nevoie de depozitare mai mare
Acest storcator electric de rosii are o dimensiune ceva mai mare. Dimensiunile sale sunt de 19,75 x 12,5 x 9 inci, în timp ce greutatea sa este de 21 de lire sterline. Din acest motiv, storcătorul necesită spațiu pentru depozitare, așa că cea mai bună opțiune este să îl depozitați în interiorul depozitului sau cămară.

Motor cu inducție și utilizare grea
Datorită unui motor cu inducție puternic, acesta este un storcator de greutăți . Motorul vine si cu o cutie de viteze lubrifiata. Această componentă asigură o durabilitate bună a motorului cu cerințe minime de întreținere. Storcatorul este capabil sa proceseze 300 de kilograme de rosii in doar o ora.

Buncăr mare și sită cu găuri de 1,5 mm.
Placa buncărului și conul de sită sunt fabricate din oțel inoxidabil. Buncărul are dimensiuni mai mari, astfel încât poate ține o cantitate destul de mare de roșii. Sita vine cu orificii de 1,5 mm. Din acest motiv, colectează semințele și pulpa nedorite. Odată ce ați terminat cu storcarea, folosiți o cârpă de curățat pentru a spăla storcătorul.

CEL MAI BUN STORCATOR ELECTRIC DE ROSII NEGRE

Producător de sos de bile

Instrument de bucătărie drăguț în negru și gri
Cu designul său destul de standard și simplu, storcatorul arată ca un instrument drăguț de bucătărie. Corpul său este jumătate în negru și jumătate în gri, în timp ce toate celelalte componente, cum ar fi jgheabul de alimentare și pâlnia, sunt negre sau transparente închise la culoare. Culorile funcționează bine împreună, iar datorită manoperei minimaliste, dar bune, storcatorul se potrivește perfect pentru orice stil de interior.

Combo metal-plastic
Acest storcator electric este fabricat din plastic sigur pentru alimente. Acest material este durabil și nu se poate rupe atât de ușor. Dar necesită depozitare în siguranță, departe de lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate. Așa că depozitați storcătorul într-o cămară sau poate într-o cameră de depozitare. Sita este realizata din metal rezistent si eficient.

15 litri de roșii în câteva minute
Această mașină de fructe și legume are dimensiunile de 20,2 x 9,4 x 13,2 inci și o greutate de 9,8 lire sterline. Motorul este puternic și poate produce sos și suc de roșii netede în doar câteva minute. Storcatorul este potrivit pentru stoarcerea si stoarcerea a pana la 15 litri de rosii in cat mai putin timp posibil.

Jgheab de alimentare cu lățime de 2,5 inchi
Pentru a economisi ceva timp în pregătirile suplimentare, cum ar fi tăierea roșiilor în bucăți mici, storcatorul vine cu jgheab de alimentare cu lățime de 2,5 inchi. Această componentă este foarte mare, astfel încât să se potrivească roșii întregi mai mici, precum și roșii mai mari tăiate în jumătate.

Funcționare stabilă fără mizerie suplimentară
Storcatorul electric de roșii are o protecție împotriva stropilor complet închisă. Această componentă previne producerea de mizerie suplimentară și scurgeri. În plus, storcatorul vine cu picioare de cauciuc pentru a asigura o funcționare stabilă și sigură, precum și cu doar câteva butoane pentru a ușura utilizarea. În cazul blocării, utilizați doar o funcție inversă.

CE SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE DESPRE STORCATOARELE ELECTRICE DE ROȘII PENTRU CONSERVE

Pentru a alege storcatorul electric de roșii pentru conserve, care vine cu specificații grozave potrivite pentru tine și stilul tău de viață, trebuie să cauți câteva componente cheie. Citiți acest ghid și aflați de ce să alegeți un model din plastic și oțel inoxidabil, ce putere a motorului este potrivită pentru acest tip de storcator, ce zici de opțiunile de viteză, de ce aveți nevoie de un buton de marșarier și ce componente vor asigura o funcționare sigură și stabilă !

Plastic & Oțel inoxidabil – când vine vorba de storcatoarele electrice de roșii pentru conserve, acestea trebuie să fie realizate din materiale eficiente și durabile. Încercați să alegeți un model care este realizat dintr-o combinație de plastic și oțel inoxidabil. Acestea sunt cele mai bune materiale. De asemenea, este în regulă să alegi un model realizat doar din plastic sau oțel.

Putere motor mai mare – pentru a avea un storcator bun si puternic, potrivit pentru stoarcerea si stoarcerea rosiilor, alege un model care vine cu motor de cel putin 370 W sau mai mult. O gamă de putere de la 370 W și 500 W este cea mai bună.

Opțiuni de viteză – când ai un storcator electric, este bine să ai opțiuni de viteză. Nu trebuie sa aiba 10 viteze diferite, cel mai bun model este cel care vine cu 2 optiuni de accelerare, viteza mica si viteza rapida. Astfel poți regla viteza în funcție de dorințele tale.

Opțiunea inversă obligatorie – deoarece doriți să stoarceți și să dați suc de roșii, alegeți un model care să vină cu o opțiune inversă. Această opțiune este bună în caz de blocaj sau înfundare.

Componente pentru o funcționare sigură și stabilă – pentru a avea un storcator bun de acasă , aveți nevoie de cel care vine cu picioare de cauciuc plasate pe fund. Această componentă asigură stabilitatea și previne alunecarea. De asemenea, este un plus dacă un storcator vine cu un sistem de termostat pentru a proteja motorul de supraîncălzire.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo