Noul SUV Dacia Bigster la vânzare în 2025: preț, specificații și data lansării

RCA Ieftin 2023 Romania
Cel mai bun RCA ieftin 2023? Tarife si calculator asigurare auto? Alege sa inchei RCA avantajos! Am solutia: cea mai ieftina asigurare RCA online. Convinge-te! Calculeaza simplu cat costa asigurarea RCA la masina ta.

Dacia Bigster tocmai a fost dezvăluită. Deși din punct de vedere tehnic este un concept, prezintă un nou SUV cu aspect robust, care va fi pus în vânzare înainte de 2025. Citiți mai departe pentru detalii complete. 

  • Noua Dacia Bigster
  • Previzualizează viitorul SUV
  • Design nou îndrăzneț
  • Se așteaptă o gamă de motopropulsori hibride/electrice
  • Una dintre cele trei noi Dacii care vor veni până în 2025

După cum puteți vedea din aceste imagini, Dacia Bigster este una dintre cele mai îndrăznețe mașini lansate vreodată de marca deținută de Renault. SUV-ul de dimensiuni medii are un aspect foarte robust, dar modern, datorită flancurilor bombate și arcadelor umflate.

O bară de faruri în formă de Y și o grilă supradimensionată domină partea din față a mașinii, iar acest stil agresiv este continuat în capotă, unde se reunesc diverse panouri bombate.

Din vedere laterală, mașina arată bine, cu o placă laterală de protecție din plastic care trece de-a lungul inferioară a ușilor și se potrivește cu un set de extensii contrastante pentru arcul roții. Mânerele ușilor din spate au fost încastrate în stâlpul ușii pentru un aspect curat și simplist.

Un inel de panouri de plastic de protecție înconjoară marginea inferioară a noului Bigster.

Spatele noii Dacia Bigster arată la fel de impunător ca orice alt unghi. Detaliile cheie includ un spoiler al capacului portbagajului, un logo Dacia ascuțit, lumini de frână în formă de Y și o bară de protecție spate mare.

Nu au fost lansate imagini de interior cu interiorul Daciei Bigster în prezent, dar Daciile sunt cunoscute pentru că au interioare simpliste, dar funcționale.

Este probabil că această nouă mașină va primi o cabină mai îndrăzneață, care să se potrivească cu exteriorul său gros, dar marca va rămâne fidelă etosului raportului calitate-preț, așa că nu vă așteptați la același tip de lux pe care l-ați obține de la o marcă mai premium.

Noile motoare Dacia Bigster si performante

Prețul oficial nu a fost încă dezvăluit, dar, ca și în cazul tuturor Daciilor, vă puteți aștepta ca noul Bigster să ofere un raport calitate-preț impresionant. Denis Le Vot, CEO al mărcilor Dacia și Lada, a declarat: „Dacia va rămâne Dacia, oferind întotdeauna o propunere de încredere, autentică, cu cel mai bun raport calitate-preț cumpărătorilor inteligenți”.

Nu a fost confirmată nicio dată de lansare, dar Dacia a spus că vă puteți aștepta ca noul Bigster să fie lansat înainte de 2025, împreună cu alte trei modele noi.

Doriți să fiți la curent cu cele mai recente știri?

Înscrieți-vă la buletinul informativ carwow introducând adresa dvs. de e-mail mai jos pentru a primi actualizări regulate cu cele mai recente videoclipuri, recenzii, știri și articole de blog din întreaga lume a mașinilor. Vă puteți dezabona de la aceste e-mailuri în orice moment.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo