Calculatoare

Cele mai bune platforme de învățare online pentru 2023

Cele mai bune platforme de învățare online pentru 2023

Indiferent dacă doriți să avansați în temele dvs. școlare, să îmbunătățiți abilitățile de afaceri, să editați videoclipuri sau chiar să stăpâniți coacerea de patiserie franceză, cele mai bune site-uri de învățare online pe care le-am testat vă pot ajuta.

Site-urile de învățare online ne permit să ne extindem mințile și spiritul creativ. Indiferent de locul în care vă aflați în lume sau de cât de puțină experiență anterioară aveți cu un subiect, puteți învăța aproape orice, atâta timp cât aveți o conexiune la internet. Testăm și revizuim zeci de platforme de învățare online, iar aici le enumerăm pe cele mai bune pentru toate tipurile de învățare nematriculată.

„Învățarea” nu se limitează la educația predată în școală. Există site-uri de unde puteți acumula noi abilități de software, puteți deveni un manager mai bun, puteți studia arta scrisului de memorii, puteți urmări un tutorial despre cum să configurați o mașină de cusut și să ascultați un maestru de renume mondial în domeniul lor care explică cum aceștia. am ajuns acolo. Cauți abilități practice? Abilitati in afaceri? Dezvoltare profesională? Inspirație? Sau ești un student care are nevoie de îndrumare în Istoria AP? Puteți învăța oricare dintre aceste lucruri și multe altele.

Citiți mai departe pentru serviciile de top pe care le-am testat, urmate de tot ce trebuie să știți despre învățarea online.

Master-class

Totul despre MasterClass merită A+. Instructorii sunt printre nume de top în domeniile lor. Fiecare clasă este concepută în detalii minuțioase. Calitatea productiei este superba. Și ceea ce înveți de la MasterClass este o combinație de abilități practice și inspirație.

Pentru cine este

MasterClass este pentru oricine are curiozitate și dorință de a învăța, de la adolescenți în sus. Este destinat persoanelor care doresc o perspectivă asupra unui domeniu ales, precum și celor deschiși să învețe ceea ce pot de la cei mai înalți performanțe din alte domenii. Indiferent dacă sunteți pasionat de standup comedy, regie de film, leadership, coacere, muzică sau bursă, puteți găsi o perspectivă minunată de la MasterClass.

PRO

 • Lista de instructori celebri
 • Valori de producție extrem de ridicate în videoclipuri
 • Structura cursului bine gândită
 • O mare varietate de subiecte

CONTRA

 • Perioada de desfășurare a videoclipurilor și a cursurilor și anul filmat ar trebui să fie mai clare
 • Fără probă gratuită

Academia Khan

Khan Academy este una dintre cele mai bune surse de învățare online, deoarece vă ajută în mod clar și strategic să învățați gratuit materii academice. Indiferent dacă aveți nevoie să stăpâniți un concept matematic sau să vă avansați în înțelegerea macroeconomiei, Khan vă acoperă. Videoclipurile, lecturile și componentele interactive pe care le folosește pentru a preda sunt bine gândite și livrate cu grijă.

Pentru cine este

Khan Academy se concentrează pe materialele de învățare pentru elevii de la grădiniță până la facultate timpurie. Asta nu înseamnă că alți oameni nu îl pot folosi sau nu-și găsesc o valoare imensă. Când vă uitați la cursurile disponibile, veți observa însă că multe dintre ele se corelează îndeaproape cu sistemul de învățământ din SUA. Deci, de exemplu, există cursuri la rubrica Fizica liceului. Khan Academy este în special expertă în predarea matematicii, științelor, calculului, economiei, istoriei și finanțelor personale, printre alte câteva materii. Primești și materiale secvenţiale, astfel încât să poți lucra cu o lecție la un moment dat, în ordine, până când ai învățat ceea ce trebuie să știi.

PRO

 • Liber
 • Nu este nevoie de cont
 • Utilizează prelegeri video, lecturi și chestionare
 • Resurse impresionante de pregătire pentru teste și colegiu
 • Suport lingvistic generos

CONTRA

 • Lipsesc unele materii, cum ar fi limbi străine și muzica
 • Se adresează exclusiv sistemului de învățământ din SUA și nevoilor

Coursera

Coursera este diferit de multe alte site-uri de învățare online, deoarece găzduiește cursuri reale de la universități prestigioase și pune multe dintre ele disponibile gratuit. Cu alte cuvinte, puteți obține toate cursurile (înregistrate în video) și materialele de lectură de la o clasă la, de exemplu, Universitatea Yale, fără să plătiți absolut nimic. Coursera are și alte tipuri de cursuri, dar materialul universitar este cu adevărat ceea ce îl diferențiază. Pentru unele cursuri, există opțiuni de a plăti pentru el și de a obține un certificat profesional, o diplomă de licență sau un master. Dacă nu plătiți, veți primi exact aceleași materiale de învățare, dar nu aveți nicio interacțiune cu instructorii sau note la temele dvs.

Pentru cine este

Coursera este pentru persoanele care doresc acces la cursuri universitare reale și au autodisciplina de a îndeplini toate sarcinile, care deseori pot dura săptămâni sau luni. În general, înveți prin videoclipuri, lecturi, chestionare și teme. Dacă utilizați Coursera gratuit, este posibil să puteți obține feedback cu privire la temele dvs. de la alți cursanți, dar nu de la instructor. Coursera este cel mai bun pentru cursanții care se pot ocupa de materiale de curs la nivel de colegiu.

PRO

 • Oferă gratuit cursuri reale de la universități
 • Parteneri cu corporații private pentru abilități specifice locului de muncă
 • Cursuri certificate la preț rezonabil

CONTRA

 • Interfață datată în unele zone

Kahoot!

Am ales Kahoot! ca una dintre cele mai bune platforme de învățare online, deoarece vă permite să creați jocuri, chestionare și alt conținut interactiv pentru materialele dvs. de învățare. Indiferent dacă proiectați jocuri și chestionare sau le jucați, Kahoot! este usor de folosit. Ne place că adaugă implicare la toate tipurile de întâlniri, fie în sala de clasă, sala de ședințe sau camera de zi.

Pentru cine este

Kahoot! este o platformă ideală pentru companiile care trebuie să predea ceva, precum și pentru instructorii educaționali care doresc să își facă conținutul mai captivant. Odată ce aveți un cont, veți vedea alte modalități distractive de a utiliza platforma pentru a crea, de exemplu, trivia pentru întâlniri de familie sau activități la conferințe

PRO

 • Încurajează interacțiunea într-un mod distractiv
 • Varietate de utilizări, de la formarea în afaceri la învățarea studenților
 • Ușor de utilizat ca creator sau jucător
 • Jucătorii nu au nevoie de cont

CONTRA

 • Limită strictă de 120 de caractere în câmpul text al întrebării
 • Fără opțiune de avansare automată; gazda trebuie să treacă manual la următoarea întrebare sau diapozitiv

Skillshare

Videoclipurile Skillshare vă învață abilitățile de a duce o viață creativă. Acesta acoperă totul, de la hobby-uri creative la sfaturi pentru conducerea unei afaceri online creative. Acest site oferă videoclipuri scurte, uneori ca parte a unei serii mult mai lungi, în care înveți și exersezi mai ales abilități practice. Obțineți materiale suplimentare, cum ar fi fișe PDF și, uneori, forumuri comunitare în care puteți încărca exemple din munca dvs. pentru a obține feedback de la alți cursanți. În timp ce prețul său a crescut de-a lungul anilor, Skillshare are acum un cost anual rezonabil.

Pentru cine este

Skillshare este pentru persoanele care doresc să-și dezvolte abilități creative sau au nevoie de ajutor pentru a învăța profundele și dezavantajele conducerii unei afaceri creative. Este deosebit de bun pentru a ajuta oamenii cu desen, pictură, arte digitale, fotografie, gătit, scris, cusut și alte meserii. Un aspect al Skillshare pe care îl apreciem este că are niște cursuri sau lecții foarte scurte în cadrul cursurilor pe care le puteți finaliza ca o singură dată. De exemplu, dacă doriți doar să exersați să desenați cactusi timp de cinci minute, Skillshare are videoclipuri care vă vor satisface poftele creative.

PRO

 • Subiecte de conținut variate, toate potrivite pentru tipurile de creații
 • Misiuni opționale și interacțiune cu comunitatea
 • Cateva cursuri gratuite

CONTRA

 • Feedback-ul de la alți cursanți este rareori perspicace sau instructiv
 • Nu există nicio garanție că instructorii participă la funcțiile comunității

Udacity

Am ales Udacity drept una dintre cele mai bune platforme de învățare online, deoarece predă abilități foarte specifice, axate pe locuri de muncă și oferă cursanților posibilitatea de a crea eșantion de lucru pentru a dovedi acest lucru. Udacity oferă cursuri riguroase, numite Nanograde, care predau abilități foarte specifice legate de locul de muncă, mai ales în domeniul tehnologiei. Unele dintre Nanodegrees au fost create în parteneriat cu companii mari, precum IBM Watson și Google. Cursanții ies nu numai cu noi abilități, ci și – destul de des – proiecte eșantion pentru a-și arăta munca, poate pentru un interviu de angajare.

Pentru cine este

Udacity este în mod clar pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să lucreze într-un anumit domeniu tehnic și poate pentru un anumit angajator. Cât de specific? Există un curs numit Self-Driving Car Engineer, dezvoltat în parteneriat cu Mercedes-Benz, Nvidia, Uber și alte companii. Udacity oferă mai multe cursuri generale de afaceri pe teme precum marketing. Acestea fiind spuse, Udacity este cel mai bun pentru oamenii care sunt dispuși să plătească câteva sute de dolari pe lună pentru a finaliza unul dintre Nanodegrees-urile sale extrem de vizate.

PRO

 • Axat pe dezvoltarea competențelor specifice unui loc de muncă, în special în programare și informatică
 • Cursanții de la nanograde vin cu mostre relevante de lucru
 • Anulare cu autoservire, descărcare de date și ștergerea contului

CONTRA

 • Scump
 • Este dificil de măsurat valoarea pentru cei care caută un loc de muncă
 • Mai puțin inspirațional și motivațional decât alte site-uri de învățare

LinkedIn Learning

Cu mulți ani în urmă, a existat un site de învățare numit Lynda.com, care a fost absolut genial la predarea abilităților software, cum ar fi modul de utilizare a Photoshop și alte abilități creative la nivel de afaceri. Apoi LinkedIn a achiziționat Lynda.com. Din fericire, toate cursurile vechi de la Lynda.com sunt încă disponibile pe site-ul care astăzi este cunoscut sub numele de LinkedIn Learning, iar LinkedIn a adăugat și conținut nou, concentrat în principal pe abilitățile de afaceri.

Pentru cine este

LinkedIn Learning este destinat persoanelor care doresc să-și dezvolte abilități de afaceri, atât abilități hard (cum se folosește Tableau, de exemplu), cât și abilități soft (management, leadership etc.). Într-adevăr, este pentru persoanele care au un abonament LinkedIn plătit, deoarece accesul la LinkedIn Learning este inclus. Dacă nu ați obține prea mult din celelalte beneficii pentru un abonament LinkedIn plătit, atunci nu vă recomandăm să plătiți aproape 40 USD pe lună doar pentru LinkedIn Learning.

PRO

 • Gamă largă de cursuri de învățare, cu multe legate de afaceri
 • Excelent pentru abilități specifice, cum ar fi instruirea software
 • Calitate înaltă a producției

CONTRA

 • Multe videoclipuri au un ton exagerat de corporate
 • Categorizarea claselor confuză