Cele mai bune protein 2023 – Top protein masa musculara

Indiferent dacă vrei să arzi grăsimi sau să construiești mușchi , consumul unei cantități adecvate de proteine ​​va juca un rol important în succesul tău. Mulți oameni nu îndeplinesc doza alimentară recomandată (RDA) de „0,8 grame de proteine ​​pe kilogram de greutate corporală”, așa cum este recomandat de Harvard Medical School . Pentru persoanele care nu mănâncă suficiente alimente bogate în proteine ​​pe parcursul zilei, o pudră de proteine ​​din zer de calitate poate fi o soluție bună pentru a crește aportul zilnic.

Lista: Cele mai bune pulberi de proteine ​​din zer, conform recenziilor experților

🏆1. Optimum Nutrition

1. Optimum Nutrition

Optimum Nutrition a început în 1986 și este bine cunoscută pentru produsele sale de calitate. „Gândiți-vă la acest izolat de proteine ​​din zer încercat și adevărat ca la o opțiune de încredere, conștientă de costuri” , scrie Men’s Health. Acest brand își propune să fie în fruntea industriei și o arată prin utilizarea expresiei „Gold Standard” ca parte a brandingului său. O problemă bine-cunoscută cu multe pudre de proteine ​​este aglomerarea. Nu se amestecă bine și astfel ajungeți cu bucăți de proteine ​​în lichid. „Se amestecă bine, fără prea multe bulgări”, scrie Live Science. Se pare că Optimum Nutrition a rezolvat în mare parte această problemă. Optimum Nutrition și-a construit reputația solidă prin producerea de produse de calitate de mulți ani și, din acest motiv, mulți experți îl recomandă ca fiind praf de protein ​​din zer.2. Dymatize

2. Dymatize

 

Potrivit site- ului lor , Dymatize a fost premiat atât pentru Proteina Izolată a Anului de Bodybuilding.com (2013-2017), cât și pentru Suplimentul Anului pentru Femei (2017). Site-ul lor web notează, de asemenea, că sunt interzise testate pentru substanțe, ceea ce este important pentru oricine concurează în sporturi sau competiții testate pentru droguri.

„Dymatize face unul dintre cele mai bune zer din lume. Și când vă alimentați cu această pulbere proteică extrem de eficientă și umplută cu hidrolizat, veți înțelege de ce. Rezultatele nu mint”, scrie Men’s Journal.

Vestea bună este că această proteină de calitate a devenit mai ușor de găsit. Magazine precum Walmart, The Vitamin Shoppe, Dick’s Sporting Goods, Kroger, Walgreens și multe altele au acum acest brand în mod regulat în stoc. Ați putea spune că a devenit mai popular în ceea ce privește proteinele.

Unele pudre proteice pot fi dure pentru stomac, dar nu vă faceți griji cu acest brand. „Dacă ați descoperit că pudrele proteice îți lasă stomacul stânjenit, ia în considerare pudra proteică din zer Dymatize ISO 100 fără lactoză”, scrie Insider . Dacă preferați să evitați riscul de apariție a gazelor sau a stomacului deranjat, Dymatize poate fi o opțiune bună pentru dvs.

3. Myprotein Impact Whey Protein

Myprotein Impact Whey Protein romania

Cea mai bună pudră de proteine ​​la un budget redus
Proteine ​​per porție: 0-21g (în funcție de aromă)
Carbohidrați per porție: 1 – 3,2 g în funcție de aromă
Calorii per porție: 95 – 104kcal în funcție de aromă
Sursa de proteine: concentrat de proteine ​​din zer
Îndulcitor: Cele mai multe arome: sucraloză; ciocolată netedă: sucraloză și acesulfam K; arome de stevie: stevia
Arome disponibile: peste 40 inclusiv crema de ciocolata, vanilie si capsuni
Dacă căutați doar un produs solid, de încredere și fără fiori, aceasta ar putea fi cea mai bună pudră proteică pentru dvs.

Myprotein se mândrește cu furnizarea unui produs complet, cu un raport calitate-preț. Este clasat de gradul A de către testatorul independent Labdoor atât pentru calitate, cât și pentru valoare.

Proteina provine din concentratul de zer, despre care unii oameni îl consideră că cauzează balonare. Există puține ingrediente, deși unele dintre opțiunile de aromă includ arome artificiale. Vine în mai mult de 40 de arome și o gamă de dimensiuni. Am găsit geanta de 250 g cu adevărat utilă pentru un weekend plecat sau pentru a o aduce la birou, dar puteți achiziționa și o pungă de 5 kg pentru a o depozita acasă.

Dacă sunteți nedumerit de alegere, luați în considerare achiziționarea pachetului de mostre care conține până la opt arome pe care să le încercați înainte de a vă angaja la o dimensiune mai mare. Am încercat ciocolata netedă, care a funcționat bine când este amestecată în terci. Deși, dacă sunteți după un gust mai intens de ciocolată, brownie-ul de ciocolată poate fi mai pe placul dumneavoastră. Testerilor noștri cu un dinte de dulce le-a plăcut și aroma de budincă lipicioasă de toffee, în timp ce celor cărora le-a plăcut ceva mai simplu au preferat vanilia și căpșunile.

5. Orgain Organic Protein

Orgain Organic Protein

Protein per serving: 21g
Carbs per serving: 15g
Calories per serving: 150kcal
Protein source: Organic pea, organic rice and organic chia seed
Sweetener: Stevia
Available flavors: Creamy chocolate fudge, chocolate coconut, chocolate caramel sea salt, chocolate peanut butter, peanut butter, natural unsweetened, vanilla bean, iced coffee.

Some protein powders can contain processed ingredients that you might not recognize.

However, if you’re keen on finding a protein powder filled with natural ingredients, the Orgain Organic Protein Powder might just be the one for you.

Founded by a cancer survivor and integrative specialist who wanted to create a product with natural, food-based ingredients, Orgain makes products with ingredients that, whilst perhaps not exactly familiar, are at least recognizable foodstuffs, and the powder is certified organic and non-GMO.

Be aware that the calorie count is 150 per serving which is a little higher than most non-mass-gainer powders and the carbohydrate count is 15g, so it’s not low carb. It contains sea salt so if you’re trying to keep your sodium levels down this may not be for you.

6.BSN True Mass 1200

BSN True Mass 1200

Cea mai bună pudră proteică pentru construirea masei
Proteine ​​per porție: 53 g
Carbohidrați per porție: 216 g
Calorii per porție: 1.271 kcal
Sursa de proteine: concentrat proteic din zer, izolat proteic din lapte, izolat proteic din zer, cazeina
Îndulcitor: acesulfam K, sucraloză
Arome disponibile: milkshake de ciocolata, milkshake de capsuni, inghetata de vanilie
Dacă obiectivul tău este câștigurile, aceasta va fi cu siguranță cea mai bună pudră proteică pentru tine.

Cu 1.271 de calorii și 53 g de proteine ​​per porție, ca să nu mai vorbim de 216 g de carbohidrați (parțial proveniți din ovăz măcinat), aceasta este o pudră proteică pentru oricine vrea să câștige în masă. Atenție la cei care fac dietă! Spre deosebire de celălalt generator de masă de la BSN, acesta nu conține creatină, așa că puteți controla dacă doriți sau nu acest lucru în planul dvs. de dietă.

Este adevărat că o parte din motivul pentru numărul uriaș de calorii și aportul puternic de proteine ​​se rezumă la dimensiunea porției, care este mare (două cupe mari). Chiar și ținând cont de acest lucru, totuși, se obține un raport calitate-preț bun.

Dacă ești în mișcare și nu ai timp să stai și să mănânci, băuturile proteice gata preparate pot fi o alternativă excelentă pentru a te ține până la următoarea masă. În unele cazuri, băuturile proteice pot fi folosite chiar și pentru a înlocui o masă. Dar de ce sunt proteinele atât de importante?

Proteina este un element de construcție a mușchilor și, după cum se dovedește, cu cât aveți mai mulți mușchi pe cadru, cu atât este mai ușor să ardeți grăsimea corporală încăpățânată. Mușchii consumă calorii. Și care sunt elementele de bază ale proteinelor? Aminoacizi. Dar este posibil ca unele alimente pe care le consumi să nu conțină toți cei nouă aminoacizi esențiali. Înțeles esențial, corpul tău nu le poate produce și așadar trebuie să le obțină din alimente. Aici pot ajuta proteinele din zer.

O pudră de proteină din zer de calitate va conține nu numai aminoacizii esențiali, ci și cantități mai mari dintre cei trei cei mai importanți pentru construirea musculară. Acești trei, valină, leucină și izoleucină, sunt numiți aminoacizi cu lanț ramificat și sunt denumiți mai frecvent BCAA.

Acum că știi de ce proteinele sunt atât de importante, de unde știi care zer este cel mai bun? Am căutat pe site-urile de top de pe web pentru a găsi cele mai bune cinci pulberi de proteine ​​din zer cele mai recomandate de experți. Lista noastră este alcătuită din produsele cele mai frecvent văzute în listele profesioniștilor. Ai propria ta sugestie? Te rugăm să ne spui în comentariile de mai jos care este marca ta preferată!

3 motive pentru a opta pentru proteina din zer Gold Standard de la Optimum Nutrition

O revizuire a proteinei din zer Gold Standard de la ON și a ceea ce o face să iasă în evidență din mulțime.

1. Este proteină pură

2. Se amestecă bine

3. Fără gaze sau balonare

Original 100% zer vs. Formula 100% izolat

Care aromă este cea mai bună?

Concluzie

 

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo