Calculatoare

Revizuirea Renault Megane E-Tech Electric 2023 Preț

Revizuirea Renault Megane E-Tech Electric 2023

Este Renault Megane E-Tech Electric o mașină bună?

Dacă sunteți în căutarea unui hatchback de familie serios și elegant, Renault Megane E-Tech Electric este unul care merită luat în considerare. Este genul de mașină la care să te uiți dacă te uiți la Volkswagen ID.3 alimentat cu baterii sau la Ford Focus cu motoarele sale cu ardere internă.

Această Megane este ca una dintre prietenele tale care a decis brusc să adopte un stil de viață vegan, ecologic. Au dispărut versiunile pe benzină, cu doar energie electrică venind în locul lui, plus o grămadă de materiale ecologice. Dar mai multe despre acestea în scurt timp.

Nu există nicio îndoială că Renault Megane E-Tech Electric este un spectator. Un design frontal izbitor, linia elegantă a acoperișului și o selecție puternică de culori în două tonuri îi permit cu siguranță să iasă în evidență. Veți primi jante de 18 inchi ca standard, dar există un set de aliaje de 20 de inci dacă acestea nu sunt suficient de mari pentru dvs.

Este la fel de elegant și în interior. Te întâlnești imediat cu un volan cu două spițe care oferă o senzație de întoarcere înapoi (dacă te uiți dincolo de toate butoanele), plus o mulțime de țesături reciclate care arată și simt partea. Totuși, poți alege piele pe mașinile de top.

Direct în raza ta de vedere se află un afișaj digital al șoferului de 12 inchi, clar și foarte configurabil. Pe lângă asta, veți găsi un sistem de infotainment cu portrete, care servește drept dovadă că producătorii de mașini ar trebui să-și dezvolte propriul software și să lase pe seama companiilor de tehnologie.

Aceasta nu este o încercare la Renault, deoarece folosește un nou sistem bazat pe Google aici în Megane. Este foarte clar, foarte ușor de utilizat și vine cu o integrare impresionantă cu Google Maps, fără a vă percepe niciun fel de taxe suplimentare pentru privilegiu. Ajută faptul că asistentul pentru comenzile vocale este ușor de utilizat și rareori te aude greșit.

Cu toate acestea, Megane este puțin dezamăgită în mizele practice. Linia acoperișului ajută la design, dar înseamnă că spațiul pentru cap în spate nu este grozav, deși există o cantitate bună de spațiu pentru genunchi.

 Ar trebui să treceți peste Megane de 130 CP și să mergeți direct la versiunea de 220 CP. Performanța sa este potrivită pentru conducerea în lumea reală, iar autonomia sa mai lungă este un must-have.

Portbagajul are un volum sănătos de 440 de litri, ceea ce este confortabil mai mult decât cei 385 de litri de la VW ID.3. Cu toate acestea, este împiedicat de o buză masivă care poate îngreuna încărcarea — iar depozitarea cablurilor de încărcare sub podeaua portbagajului va însemna să jucați Tetris în viața reală de fiecare dată când doriți să încărcați în timp ce transportați o încărcătură completă.Aveți alegerea unei versiuni de 130 CP sau 220 CP pentru Megane. Ambele vor oferi un cuplu instant, dar cel din urmă oferă cea mai bună performanță din lumea reală.Primul îl puteți avea cu o baterie de 40 kWh sau 60 kWh, deși versiunea de 220 CP este asociată numai cu opțiunea de 60 kWh. Aceasta oferă 292 de mile revendicate între încărcări, comparativ cu 186 de mile pentru bateria mai mică.Conectați-l la un încărcător rapid de 130 kW, veți putea finaliza o încărcare completă în puțin peste 70 de minute. Un încărcător de casetă de perete de 7,4 kW va dura puțin peste 9 ore.

În oraș, direcția ușoară și directă a lui Megane face ca să faci fermoar în jurul valorii de o briză. Acestea fiind spuse, stâlpii masivi din față și o lunetă îngustă din spate au ca rezultat o vizibilitate destul de slabă. Puteți avea o cameră retrovizoare afișată pe oglindă pentru a ajuta la ultima problemă, dar vă va costa.

Luați-l pe autostradă și suspensia sa moale are ca rezultat o călătorie lină, deși acest lucru, combinat cu direcția ușoară, vă diminuează capacitatea de a vă distra pe drumurile întortocheate.

Deci, dacă doriți să adăugați un pic de stil și durabilitate aleei dvs., Renault Megane E-Tech ar trebui să aibă un loc pe lista dvs. scurtă. Accesați pagina noastră de oferte Renault pentru a vedea cât puteți economisi atunci când cumpărați prin carwow.

Cât costă Renault Megane E-Tech Electric?

Renault Megane E-Tech Electric are o gamă recomandată de 36.995 lire sterline până la 40.995 lire sterline. Cu toate acestea, la carwow prețurile pentru un nou Renault Megane E-Tech Electric încep de la 35.945 lire sterline dacă plătiți cash sau 460 lire sterline dacă plătiți lunar — economisind în medie 100 lire sterline.