Recenzie Google Pixel 7 Pro

Pixel 7 Pro este cel mai bun Pixel de până acum, cu un sistem de cameră uimitor și consistent, o durată excelentă de viață a bateriei și funcții software exclusive excelente – este pur și simplu foarte mare.

Nu este cel mai puternic telefon pe care îl puteți cumpăra, dar Tensor G2 excelează la funcțiile de pe dispozitiv care îl diferențiază de alte produse, în timp ce durata de viață a bateriei este cu adevărat capabilă să se întindă până la două zile. Încărcarea ar putea fi mai rapidă, totuși.

Cu actualizări de securitate până în 2027 și un preț care subcutează ferm mărcile rivale, Pixel 7 Pro este foarte recomandat. Dacă doriți să obțineți multe dintre aceleași funcții pentru mai puțin, Pixel 7 obișnuit este mai ieftin.

Specificații

 • 6,7 inchi QHD+ 120 Hz LTPO OLED
 • Chipset Google Tensor G2
 • 12 GB RAM
 • Stocare UFS 3.1 neextensibil de 128/256 GB
 • baterie de 5.000 mAh
 • Încărcare cu fir de 30 W
 • Încărcare fără fir
 • Cameră principală de 50Mp f/1.85
 • Cameră ultrawide de 12 Mp f/2.2.
 • Cameră telefoto de 48 Mp f/3.5
 • Zoom optic 5x
 • Zoom 10x și Zoom Super Res de până la 30x
 • Cameră frontală de 10,8 Mp f/2,2
 • 5G
 • Wi-Fi 6E
 • Bluetooth 5.2
 • IP68
 • Gorilla Glass Victus
 • 162,9 mm x 76,6 mm x 8,9 mm
 • 212 g

Evaluarea expertului

Pro

 • Display superb
 • Camere incredibile, versatile
 • Durată de viață a bateriei puternică
 • Caracteristici software exclusive

Contra

 • Mare și grea
 • Design urât
 • Încărcare lentă

Telefoanele Google Pixel au fost lansate anual din 2016 și au avut, de obicei, o problemă aproape de defalcare.

Pentru Pixel 2 XL a fost un afișaj prost, pentru 3 și 3 XL a fost o gestionare incertă a memoriei, pentru Pixel 4 a fost o viață proastă a bateriei.

Pixel 6 și 6 Pro din 2021 au fost produse complet formate mult mai bine și au inaugurat o nouă eră, motiv pentru care succesorii lor Pixel 7 și Pixel 7 Pro – acesta din urmă revizuit aici – sunt actualizări iterative.

Pixel 7 Pro este cel mai bun Pixel de până acum și cel de cumpărat dacă doriți unul dintre cele mai bune sisteme de cameră de pe un telefon, împreună cu un afișaj de top și cea mai atentă interpretare a Android.

Este pur și simplu prea mare și greu – și acesta va fi dealbreaker de data aceasta dacă te deranjează.

Proiectare & Construire

 • Foarte mare
 • Bine facut
 • Bara de cameră urâtă

Pixel 7 Pro a avut o ușoară reproiectare, dar seamănă mult cu 6 Pro. Are o „bară de cameră” distinctă, o bandă în jumătatea superioară a telefonului unde se află camera triplă din spate, cu excepția acestui an că este acoperită cu metal lustruit, mai degrabă decât o bucată simplă de sticlă închisă la culoare.

Oferă telefonului un aspect robotic, cu o formă de pastilă pentru două dintre lentile și una circulară pentru al treilea. Prefer aspectul lui 6 Pro, iar acest nou design îl face să arate puțin lipicios – prefer și finisajul metalic mat al noului design pe Pixel 7 obișnuit .

Designul niciunui telefon nu m-a descurajat vreodată să-l folosesc, chiar dacă aici este urât. Problema este dimensiunea sa – acest telefon este enorm și greu de pornit la 212 g.

Cu 162,9 x 76,6 x 8,9 mm, acesta este un telefon gros și greu în mână, în buzunar și în geantă. Este mai înalt și mai gros decât iPhone 14 Pro Max și are practic aceleași dimensiuni ca și Samsung Galaxy S22 Ultra .

Cele mai bune telefoane sunt mari acum și toți trebuie să ne confruntăm cu asta.

Unitatea mea de revizuire a fost culoarea albă, pe care Google o numește Snow. Arată grozav, mai multe telefoane ar trebui să fie albe (mai sunt și Obsidian și Hazel, respectiv negru și gri/verde).

În afară de bara camerei în stil Star Trek, aspectul este clar și curat, cu șasiu din aluminiu lustruit argintiu despre care Google spune că este 100% reciclat. Șinele sunt rupte doar de un port USB-C, microfon și difuzor în partea de jos, un balansoar de volum și un buton de pornire pe marginea dreaptă și un mic microfon în partea de sus. Marginea din stânga are un singur slot SIM și nu există spațiu de stocare extensibil.

Geamul din față și din spate este fabricat din Gorilla Glass Victus dur, deși colegul meu Chris Martin și-a găsit Pixel 7 obișnuit crăpat după ce a lovit asfaltul de la o înălțime mică. Dacă nu are crăpături, telefonul are clasificare IP68 pentru rezistență la praf și apă.

Este, fără îndoială, un telefon bine făcut, care se simte mai solid în construcție decât Pixel 6 Pro , dar încă prefer un dispozitiv mai mic decât acest uriaș absolut.

Ecran și difuzoare

 • Ecran superb de 6,7 inchi
 • Panou variabil de 120 Hz
 • Difuzoare stereo

Google a lovit un șase cu ecranul Pixel 7 Pro, unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit pe un telefon. Ecranele par să devină mai clare și mai luminoase în fiecare an cumva, iar alături de Pixel 6 Pro, 7 Pro se îmbunătățește în ambele domenii.

Este un panou Quad HD+ de 6,7 inchi cu o rezoluție de 3120 x 1440. Este, de asemenea, capabil de o rată de reîmprospătare de 120 Hz și arată superb de neted – mai bine pentru ochii mei decât iPhone 13 Pro sau 14 Pro de la Apple . La fel ca acele telefoane, 7 Pro folosește tehnologia LTPO pentru a reduce rata atunci când nu este necesar pentru a conserva durata de viață a bateriei.

O altă opțiune de economisire a bateriei vă permite să rulați afișajul la 1080p, dar totul arată cel mai bine când este la 1440p și 120Hz. Alături de cameră, este cel mai bun motiv pentru a obține 7 Pro în loc de 7 obișnuit.

Interesant, Google setează telefonul în modul întunecat din cutie. Prefer să rulez telefoanele în modul întunecat, deoarece lumina albastră de pe ochi este mai puțin intensă, iar cu afișaje OLED ca acesta, culorile mai închise folosesc mai puțină baterie.

Ecranul se curbează la margini foarte ușor, ceea ce este obișnuit pe telefoanele mari, dar Pixel 7 obișnuit are un ecran plat dacă preferați.

Deși nu accept să scot muzică din difuzoarele telefonului în orice ocazie, Pixel 7 Pro sună destul de bine dacă o faci. La cele mai mari volume, nu este la fel de bine rotunjit ca iPhone 14 , dar este bine pentru podcasturi sau vizionarea YouTube.

Specificații și performanță

 • Chipset Google Tensor G2
 • 12 GB RAM
 • 128/256/512 GB stocare

Acesta este al doilea an în care Google folosește chipset-ul intern Tensor, fabricat cu Samsung. G2 din 7 Pro este solid, dar este mai puțin puternic decât A16 găsit în iPhone 14 Pro pentru putere de calcul brută. Graficele de mai jos o arată în comparație cu acel telefon și cu alte telefoane Android scumpe.

 

Google Pixel 7 Pro benchmarks
Infogram

Este mai mult decât suficient pentru mine și probabil pentru tine, totuși, gestionând mai multe aplicații cu ușurință și mestecând jocurile de ultimă generație fără nici o bâlbâială.

În schimb, îmbunătățirile marginale de la Tensor de anul trecut se referă la lucruri importante precum durata de viață a bateriei, securitatea, procesarea fotografiilor și funcțiile software inteligente. Reușește pe toate aceste fronturi și este un telefon foarte stabil în fiecare zi, fără probleme de performanță.

Toate modelele Pro vin cu 12 GB RAM și 128 sau 256 GB stocare (există și o opțiune de 512 GB în SUA). Acest lucru nu este extensibil, așa că este posibil să doriți să plătiți suplimentar pentru capacitatea mai mare. Puteți utiliza două numere de telefon cu un singur slot SIM asociat cu un eSIM.

Software și caracteristici

 • Android 13
 • Funcții exclusive ale Pixel
 • Trei actualizări Android
 • Cinci ani de actualizări de securitate

Tensor este cel mai bine combinat cu aroma de Android de la Google, care este una dintre preferatele mele – vanilia. Android 13 pe 7 Pro rulează fără probleme și cu caracterul și jocul lipsit de majoritatea sistemelor de operare ale telefonului, care sunt de obicei austere și serioase.

Are opțiuni minunate de imagini de fundal cu alegere a paletei de culori pentru a regla fin și a personaliza telefonul datorită Material You, în timp ce afișajul mereu activ rămâne simplu și nu consumă bateria.

Procesarea pe dispozitiv este un avantaj imens al Pixel. Aceasta înseamnă că face lucruri interesante, cum ar fi transcrierea și dictarea, fără a fi nevoie să se conecteze la internet. Acest lucru permite telefonului să fie util atunci când nu este semnal și în modul avion, păstrând unele dintre aceste procese în afara serverelor Google.

De exemplu, puteți folosi Live Transcribe pentru a transcrie discursul cuiva în timp real dacă aveți probleme cu auzul pentru a ține pasul cu o conversație. Aplicația Google Recorder poate transcrie și offline și poate crea o transcriere pe care o puteți alege să o păstrați offline sau o copie de rezervă în contul dvs. Google.

De asemenea, puteți vizualiza transcrieri ale mesajelor audio trimise prin aplicația Mesaje de la Google sau puteți utiliza Assistant Voice Typing pentru a dicta mesajele în orice aplicație de mesagerie. Google spune că, cu cât folosești mai mult funcțiile, cu atât devin mai inteligente. Mi se pare că dictarea este la egalitate cu versiunea de pe iOS-ul Apple.

Software-ul Google este excelent la oprirea apelurilor spam de la trecerea vreodată, deși am primit câteva mesaje text spam când trimiteam mesaje telefonului, fără a primi niciunul când am analizat un iPhone în săptămânile precedente. De asemenea, apreciez că Google folosește AI pentru a îmbunătăți sunetul apelurilor vocale atunci când mulți producători ignoră partea reală a telefonului a unui smartphone.

De asemenea, beneficiați de noi funcții, cum ar fi detectarea tusei și sforăiului pe timp de noapte și – în cele din urmă – o opțiune pentru deblocarea facială, precum și cititorul de amprente de pe ecran. Primul funcționează doar pentru a debloca telefonul, dar dacă selectezi Afișează numai conținutul notificărilor atunci când este deblocat, Pixel acționează ca un iPhone, unde îți afișează notificările doar atunci când ți-a recunoscut fața.

Pentru orice altceva, cum ar fi biometria bancară, senzorul de amprentă este fiabil și îmbunătățit față de cel dus de pe 6 Pro.

Google promite cinci ani de actualizări de securitate pentru Pixel 7 Pro, ceea ce înseamnă că este acoperit până la sfârșitul anului 2027. Nu este rău. Este păcat că există doar trei ani de actualizări ale platformei, așa că telefonul va primi Android 16 în 2025, dar nu mai mult.

Samsung și Apple oferă suport mai lung pentru actualizarea sistemului de operare pe majoritatea telefoanelor lor, așa că merită să țineți cont dacă doriți cele mai recente funcții software de-a lungul timpului.

Camere și video

 • Senzor principal superlativ de 50Mp
 • Interval dinamic incredibil
 • Procesare excelentă
 • Opțiune de format RAW

Pixel 7 Pro este o bucurie absolută să faci fotografii. În timpul petrecut cu el, am făcut fotografii pe care cu încredere nu le-aș fi obținut de la un iPhone, în special în cazurile în care subiecții se mișcă rapid.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo