Alegerea Editorilor

Samsung Galaxy S23 Pret Ultra. Cumpara online in Romania. Cea mai mare Reducere. La super prețuri.

4.200,99 Lei 3.889,99 Lei VEZI PRETUL

Samsung Galaxy S23 va fi probabil prima lansare mare de telefon din 2023, dar auzim deja că modelele stabilite în 2022 vor continua în noul an. Galaxy S23 nu este de așteptat să fie un upgrade uriaș față de Galaxy S22 în niciun fel, de la modelul de bază până la Galaxy S23+. Nici măcar raftul superior Galaxy S23 Ultra nu este de așteptat să aibă multe denivelări mari de caracteristici.

Designul Galaxy S23 va fi probabil aproape identic cu modelele de astăzi, cu excepția faptului că modelul de bază Galaxy S23 își va pierde decupajul mai mare al camerei în favoarea decupărilor în stilul Galaxy S22 Ultra pentru cameră. În caz contrar, dimensiunea ecranului va fi aceeași pentru fiecare telefon, iar cadrul va măsura dimensiuni aproape identice.

Recenzie Samsung Galaxy S23 romania

Asta nu înseamnă că nu există nimic de care să te entuziasmezi. Qualcomm a încercat să-și etaleze Snapdragon 8 Gen 2 într-un Samsung Galaxy S23 și a dat indicii că Samsung va renunța la Exynos pe tot globul în favoarea unui front Qualcomm unificat.

De asemenea, auzim multă emoție față de noua cameră din Galaxy S23 Ultra. Samsung ar putea lansa un senzor nou-nouț de 200 MP pentru a oferi monarhului său emblematic cea mai mare îmbunătățire a camerei din ultimii ani, în special în fotografiile de noapte. Camerele vând telefoane Samsung, așa că asta poate fi suficient pentru a ne cuceri.

Am urmărit zvonurile despre Galaxy S23 încă de înainte de lansarea lui Galaxy S22 și am adunat ceea ce credem că va fi ultimul cuvânt despre acest viitor dispozitiv înainte de lansare, probabil în prima săptămână a lunii februarie 2023. Reveniți des. pentru actualizări și cea mai completă sursă de știri despre Galaxy S23.

Ne așteptăm să vedem Galaxy S23 în februarie , probabil în prima săptămână. Zvonurile spun că telefonul ar putea fi disponibil în magazine în jurul datei de vineri, 17 februarie. Am presupune că Samsung va avea o săptămână de precomenzi, deoarece Samsung urmează adesea modelul de vânzări al Apple.

Asta înseamnă că am putea auzi despre Galaxy S23 la un eveniment în jurul datei de 7 sau 8 februarie. Am auzit că evenimentul Samsung Unpacked ar putea avea loc în San Francisco anul acesta, în loc de New York City, unde Samsung are un sediu.

Cu toate acestea, un zvon recent sugerează că lansarea ar putea avea loc mai târziu în februarie , Samsung fiind încă nehotărât cu privire la prețul smartphone-urilor – ceea ce înseamnă că marea dezvăluire nu poate avea loc la fel de devreme cum era planificat inițial.

Deși Samsung a menținut prețurile constante în ultimele două generații, am auzit că vor fi schimbări în acest an. Ne-ar plăcea să fim optimiști și să cerem ca Samsung să reducă prețurile la modelul său de bază Galaxy S23, în concordanță cu criza majoră a costului vieții la nivel mondial și cu o posibilă recesiune care se profilează. În schimb, auzim că prețurile Galaxy S23 ar putea crește.

Alternativ, am auzit și că unele componente au fost reduse sau retrogradate, iar asta ar putea însemna că Samsung încearcă să reducă costurile sau cel puțin să egaleze prețurile de anul trecut în fața creșterii costurilor de aprovizionare și de transport.

După cum vom explica, este posibil ca scanerul de amprentă să nu primească actualizarea pe care am sperat-o și chiar și piese minore, cum ar fi motorul cu vibrații, pot fi reduse pentru a economisi costuri.

Pe măsură ce producătorii de telefoane au adoptat un ritm tic-tac al lansărilor de telefoane, acesta este ceea ce am numi un an „toc”. Pe „tic”, obținem un aspect și o senzație cu totul nouă. Pe „toc”, producătorii de telefoane lucrează mai mult în interior decât în ​​exterior. Galaxy S23 va arăta foarte mult ca telefonul de anul trecut la exterior, dar nu cu telefonul la care v-ați aștepta.

Galaxy S23 va prelua indiciile de design de la Galaxy S22 Ultra, dacă putem crede că există scurgeri de design și eventual modele de carcasă și unități false pentru Galaxy S23 – dintre care una poate fi văzută mai jos – care arată un aranjament de cameră foarte similar.

În loc de o platformă de cameră ridicată, Galaxy S23 va separa probabil fiecare lentilă și senzorul camerei din spate. Este un aspect curat și ne place foarte mult pe S22 Ultra.

Dacă există o schimbare vizibilă, aceasta va fi pe telefonul emblematic Galaxy S23 Ultra. Zvonurile sugerează că Samsung va îndoi în mod agresiv sticla acelui telefon și ar putea fi curbată pe toate cele patru laturi. Samsung a îndoit părțile laterale ale telefonului în grade diferite de la Galaxy S6 edge, dar aceasta ar putea fi o premieră pentru o curbă completă.

Dacă există o schimbare vizibilă, aceasta va fi pe telefonul emblematic Galaxy S23 Ultra. Zvonurile sugerează că Samsung va îndoi în mod agresiv sticla acelui telefon și ar putea fi curbată pe toate cele patru laturi. Samsung a îndoit părțile laterale ale telefonului în grade diferite de la Galaxy S6 edge, dar aceasta ar putea fi o premieră pentru o curbă completă.

Pentru culori, am auzit că Samsung Galaxy S23 se va lansa în patru culori : negru, bej (serios, bej?), verde și o opțiune roz deschis disponibilă pentru toate dispozitivele. Am văzut zvonuri scurgeri de accesorii care se potrivesc cu bejul enigmatic, așa că așteptați-vă să vedeți un kit potrivit dacă doriți să accesorizați.

Samsung folosește deja afișaje de top pe telefoanele sale Galaxy S, așa că nu este deosebit de dezamăgitor să auzim că toate modelele viitoare de Galaxy S23 vor avea aceleași ecrane ca și Galaxy S22 . Toate sunt ecrane AMOLED cu rate de reîmprospătare de 120 Hz, ceea ce înseamnă că sunt colorate și luminoase, cu mișcare netedă pe ecran.

Galaxy S23 primește un ecran de 6,1 inchi care rulează la rezoluție Full HD, 2340 x 1080 pixeli, ceea ce nu este superlativ, dar ar trebui să ajute la gestionarea energiei și aceasta este o prioritate mai bună decât mai mulți pixeli aici.

Galaxy S23+ folosește un ecran de 6,6 inci cu aceeași rezoluție ca și Galaxy S23. Galaxy S23 Ultra primește un ecran de 6,8 inci cu 3088 x 1440 pixeli, care este același ca anul trecut.

Auzim că Galaxy S23 Ultra ar putea să preia Apple iPhone 14 Pro pentru titlul de cel mai strălucitor ecran de telefon. iPhone 14 Pro poate atinge 2000 de nit la luminozitate maximă. Galaxy S23 ultra poate atinge 2150 nits sau mai mult, iar alte zvonuri sugerează că în laborator poate exploda 2500 nits, deși clienții nu îl vor putea arde atât de puternic.

Pentru a acoperi acele afișaje, sperăm să vedem noul Gorilla Glass Victus 2 pe care Corning ni l-a arătat recent. Corning ne-a spus că ar trebui să vedem noul material pe smartphone-uri în următoarele câteva luni, așa că intervalul de timp se potrivește pentru următoarea mare lansare a Samsung.

Se presupune că Gorilla Glass Victus 2 poate supraviețui unei căderi pe asfalt dur și este conceput pentru modele de telefoane mai mari, făcându-l perfect pentru o fiară mare și grea, cum ar fi zvonul Galaxy S23 Ultra.

Sub ecran, nu vom primi upgrade-urile pe care le doream. Speram ca Samsung va folosi un nou scaner de amprentă Qualcomm 3D Sonic Max, care este mult mai mare decât scanerul existent și poate chiar scana mai multe degete simultan pentru o securitate sporită. Zvonurile recente și scurgerile de afișare arată aceeași dimensiune a scanerului ca anul trecut, așa că nicio actualizare a scanerului de amprentă pe Galaxy S23 . Este o modalitate bună de a economisi costuri.

De asemenea, credem că Samsung nu va folosi o cameră sub afișaj pe afișajul Galaxy S23 . Unii producători au reușit acest truc, dar nu a prins prea mult. Așteptați-vă la o gaură neglijabilă a camerei pe ecranele Samsung când se lansează Galaxy S23.

Cel mai mare upgrade pe care ne așteptăm să îl vedem în februarie va fi noul senzor principal al camerei de pe Galaxy S23 Ultra. Grupul de camere Samsung, separat de un firewall corporativ de Samsung Mobile Experience, a lansat un senzor ISOCELL HP1 de 200MP la începutul anului și ne așteptam de multă vreme ca acesta să fie vedeta următorului telefon cu cameră de vârf al Samsung.

Zvonurile recente au dus lucrurile și mai departe, sugerând că senzorul de 200MP pe care îl vom obține pe Galaxy S23 Ultra va fi un ISOCELL HP2 și mai îmbunătățit, care va arăta și mai multe îmbunătățiri în fotografia de noapte.

Cei care leake telefoane, care tind să fie deja un grup entuziast, spun că acesta ar putea fi un salt major în fotografia de telefon, cel mai mare pas înainte de la Samsung din ultimii ani. Am observat salturi majore de la Google care încorporează AI și învățarea automată în cipurile personalizate ale Google. Dacă Samsung poate îndeplini așteptările, acesta va fi primul mare pas înainte în hardware-ul camerei în ultimii ani.

În caz contrar, ne așteptăm aproape la același set de opțiuni pentru camere, de la aceleași camere ultrawide până la același obiectiv cu zoom teleobiectiv 10X pe Galaxy S23 Ultra . Aproape toate specificațiile rămân neschimbate față de anul trecut.

Asta înseamnă că modelul de bază Galaxy S23 va primi un senzor frumos de 50 MP pentru camera principală, cu un obiectiv ultrawide de 12 MP și un zoom modest de 10 MP. Galaxy S23+ va avea exact aceleași specificații ale camerei.

Există posibilitatea să obținem o cameră selfie mai bună pe Galaxy S23 . Telefoanele Galaxy S au folosit același senzor frontal de 10MP de ani de zile. Am putea vedea îmbunătățiri minore care ne oferă o calitate video mai bună sau am putea vedea o actualizare a senzorului care duce selfie-urile la fotografii de 12 MP.

Samsung a fost timid cu privire la următoarele telefoane, dar Qualcomm a vorbit despre următoarea sa platformă mobilă mare, Snapdragon 8 gen 2 , și a precizat că Samsung va fi un jucător important în lansarea acestui chipset.

De fapt, în timp ce Galaxy S22 a fost împărțit la nivel global între un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 și o platformă care folosește Samsung Exynos, Qualcomm a sugerat cu tărie în acest an că Samsung va folosi exclusiv cipuri Qualcomm. Toată lumea primește un Snapdragon.

Acest lucru ar urma cu zvonuri care sugerează că echipa Exynos de la Samsung se întoarce la planșa de desen pentru a veni cu o nouă platformă pentru flagship-urile Samsung peste câțiva ani . Deocamdată, va fi o petrecere complet Qualcomm, dar Samsung pare să urmeze pașii Apple Bionic și Google Tensor și să folosească în întregime propria sa platformă de chipset, cel puțin pentru telefoanele sale Galaxy S.

Au existat zvonuri timpurii că Samsung ar putea folosi niște cipuri MediaTek și nu ne-am batjocori de acestea. De când am auzit pentru prima dată aceste zgomote, MediaTek a lansat un nou chipset impresionant în MediaTek Dimensity 9200.

Deși ne așteptăm la exclusivitatea Qualcomm la lansare, nu am fi șocați dacă Samsung ar ajunge cu ceva MediaTek în interior, dacă nu imediat, cel puțin în cele din urmă.

Poate ca o modalitate de a plăti favoarea, se zvonește că Qualcomm va dota Galaxy S23 cu o versiune ușor îmbunătățită a platformei Snapdragon 8 Gen 2 . Acesta va fi probabil o simplă creștere a vitezei, fără modificări la nucleele primare.

Cu toate acestea, un impuls ar putea face din Galaxy S23 cel mai rapid telefon Android de pe piață de ceva timp și ar aduce punctele de referință mai aproape de Apple A16 Bionic.

Scorurile de referință divulgate pentru Galaxy S23 arată un Galaxy S23 aparent cu 8 GB de RAM și un Snapdragon 8 gen2 care se apropie mai mult de Apple cu performanțe multicore decât am văzut de la Qualcomm de-a lungul generațiilor.

Telefoanele Samsung guvernează de obicei în ceea ce privește opțiunile de conectivitate, cu cele mai multe benzi de rețea și fiecare conexiune wireless nouă la care ai putea spera. Anul acesta, Samsung se pare că va prinde din urmă cu Apple, iar Galaxy S23 va primi probabil servicii SOS prin satelit pentru situații de urgență, la fel ca iPhone 14.

Într-un parteneriat zvonit cu Iridium Communications, telefoanele Samsung vor folosi sateliți pe orbită joasă pentru a trimite mesaje text și imagini de joasă rezoluție. Nu este clar dacă fiecare model va obține capabilitățile sau cum va taxa Samsung pentru serviciu. Apple și-a făcut satelitul SOS gratuit pentru primul an.

Un nou jucător a intrat pe piața mobilă de la ultima lansare mare a telefonului Samsung. Vom căuta, de asemenea, ca Samsung să accepte benzile radio 5G specifice Dish Network, care sunt utilizate pe serviciul Boost Infinite pe care compania tocmai l-a lansat. iPhone 14 Pro este în prezent singurul model pe care îl puteți cumpăra care acceptă benzile 5G specifice Dish.

Printre cele mai mari dezamăgiri din domeniul zvonurilor Galaxy S23 se numără lipsa de îmbunătățiri în ceea ce privește durata de viață a bateriei și managementul energiei. Auzim că Galaxy S23 și Galaxy S23+ vor primi o creștere minoră a dimensiunii bateriei , câteva sute de miliamperi ore (mAh). Galaxy S23 Ultra va folosi aceeași baterie de 5.000 mAh ca anul trecut.

Într-adevăr, este greu să fii entuziasmat că Galaxy S23 va primi o baterie de 3900 mAh , în creștere de la 3700, iar Galaxy S23+ va primi un impuls minor la 4700 mAh, în creștere de la 4500. Speram la îmbunătățiri mult mai bune ale bateriei.

Recenzie-Samsung-Galaxy-S23-3-romania

Vitezele de încărcare vor rămâne, de asemenea, în urma pachetului cu următoarele smartphone-uri Samsung. Galaxy S23 se va încărca la 25 W , la fel ca și Galaxy S22. Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra se vor încărca până la 45 W, ceea ce poate echivala cu jumătate de baterie în 30 de minute. Cu toate acestea, concurenții se încarcă la 65 W și mult mai mult, unii peste 120 W. Samsung ar putea face mai bine.

Auzim specificații similare pentru încărcarea fără fir. Toate telefoanele vor primi aceeași încărcare wireless de 15 W ca și dispozitivele din acest an. Nimic special nu vine.

Vedem o mulțime de scurgeri de hardware înainte de lansarea unui telefon, dar este mai greu să identificăm modificările și îmbunătățirile aduse software-ului. Am auzit că Galaxy S23 va folosi Android 13, ascuns sub Samsung OneUI 5. Nicio veste semnificativă despre upgrade-uri sau cât timp Samsung va accepta actualizările sistemului de operare pe Galaxy S23 în viitor.

Samsung OneUI s-a ramificat semnificativ de la versiunea Android pe care Google o folosește pe telefoanele Pixel. Îi lipsesc multe dintre gesturile și noile concepte pe care le folosește acum orice alt producător de Android. Ar fi frumos să vedem că Samsung ajunge puțin din urmă cu OneUI, dar Samsung se mișcă într-un ritm glacial când vine vorba de evoluția software-ului. Adică, s-ar putea să vă întrebați dacă s-a mișcat vreodată.

Samsung Galaxy S23 Pret Ultra. Cumpara online in Romania. Cea mai mare Reducere. La super prețuri.
Samsung Galaxy S23 Pret Ultra. Cumpara online in Romania. Cea mai mare Reducere. La super prețuri.
4.200,99 Lei 3.889,99 Lei

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo