Cele mai bune servicii de fax online pentru 2023

Cum puteți trimite un fax fără un aparat de fax sau linie telefonică? Simplu: utilizați o aplicație de fax. Cele mai bune servicii de fax online folosesc portaluri web, aplicații mobile și adresa dvs. de e-mail pentru a face acest lucru posibil, uneori gratuit.

FaxZero

FaxZero este un serviciu de fax freemium care se poate ocupa de majoritatea nevoilor dvs. de trimitere de fax. Deși este relativ simplu, este cel mai generos serviciu gratuit pe care l-am revizuit, cu reînnoirea alocărilor de pagini în fiecare zi! Puteți trimite până la cinci faxuri pe zi, iar fiecare fax poate avea maximum trei pagini (plus o pagină de copertă). Cu toate acestea, faxurile de la clienții plătitori au prioritate față de cele gratuite în ceea ce privește viteza de livrare. În plus, cu nivelul gratuit, FaxZero adaugă propriul său brand în paginile de copertă.

Faxurile plătite costă 2,09 USD pentru până la 25 de pagini plus o coală de copertă și puteți plăti prin card de credit sau de debit sau PayPal. FaxZero nu oferă servicii de fax de intrare, ci doar cele de ieșire.

Deoarece vă permite să trimiteți câteva pagini gratuit în fiecare zi, FaxZero este excelent pentru persoanele care folosesc faxurile pentru activism, cum ar fi trimiterea de faxuri către oficialii guvernamentali. Este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă aveți nevoi unice de trimitere prin fax, deoarece chiar dacă trebuie să plătiți 2,09 USD pentru o pagină de 25 de pagini, aceasta este totuși o rată foarte mică și nu trebuie să plătiți pentru un abonament recurent, așa cum trebuie să faceți cu alte servicii. Deci, dacă nu aveți nevoie de multe de la un serviciu de fax (inclusiv capacitatea de a  primi  faxuri), atunci FaxZero este cea mai bună opțiune.

HelloFax

HelloFax este un excelent serviciu de fax online, care oferă o experiență excelentă pentru utilizator, o valoare excelentă și un editor încorporat care simplifică gestionarea atașamentelor. Conturile plătite încep de la 9,99 USD pe lună și vă permit să trimiteți sau să primiți 300 de pagini. Dacă depășiți această limită, este doar 5 cenți pe pagină, care este cea mai mică taxă pentru supraîncărcare pe care am văzut-o.

Funcțiile integrate de completare a formularelor și semnătură digitală înseamnă că nu trebuie să treci niciodată prin bătaia de cap de a tipări și a trimite manual documente din nou. Deși HelloFax nu are o aplicație mobilă, abonații plătitori pot trimite faxuri de pe telefoanele lor folosind o metodă de fax prin e-mail.

HelloFax oferă unele faxuri gratuit. Dacă trebuie să trimiteți un fax, primiți 5 pagini gratuit (în timpul vieții, nu pe lună). După aceea, costă doar 99 de cenți per fax pentru faxuri de până la 10 pagini, plus 20 de cenți pentru fiecare pagină după, fără abonament. Un alt beneficiu al HelloFax este că oferă anulare simplă, prin autoservire, prin contul dvs.

Dacă aveți nevoie de un serviciu de fax plătit, HelloFax este una dintre alegerile noastre de top, împreună cu Fax.Plus. Iată diferența: Fax.Plus are un preț mai mic (5,99 USD pe lună), dar acceptă doar 100 de pagini pe lună. HelloFax costă mai mult (9,99 USD pe lună) și crește numărul de pagini pe lună la 300. Așa că, dacă 100 de pagini pe lună nu te reduce, HelloFax este o opțiune excelentă.

Pentru utilizatorii gratuiti, HelloFax este o opțiune excelentă dacă trebuie să trimiteți un fax unic de 5 pagini sau mai puțin. De asemenea, este minunat dacă aveți nevoi foarte modeste, dar recurente de trimitere a faxurilor, deoarece un fax de 10 pagini costă mai puțin de un dolar și nu necesită abonament – și aveți acces la o interfață online excelentă pentru a ține evidența ce faxuri ai trimis.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo