Top Servicii de găzduire web 100% Gratuite 2023

Unii oameni care își încep primul site web ar putea fi înclinați să creadă că prețul este singurul factor pe care ar trebui să-l privească. Dar cele mai bune servicii de găzduire web oferă caracteristici substanțiale care pot fi extrem de importante, în funcție de afacerea dvs.

Aspecte precum măsurile de securitate, garanțiile de funcționare, asistența clienților 24/7, VPS, planurile de găzduire dedicate și diferitele tipuri de găzduire web oferite pot face cu adevărat diferența între gazde web bune și cele mai bune servicii de găzduire web.

Vom folosi acest articol pentru a vă prezenta primele 12 cele mai bune servicii de găzduire web care sunt în prezent pe piață, ce le diferențiază și pentru ce tipuri de găzduire web și site-uri web sunt cele mai bune.

DreamHost : Cel mai bun pentru 97 de zile Garanția de rambursare a banilor

DreamHost este un alt furnizor de găzduire web care este aprobat direct de WordPress, ceea ce înseamnă că este încă unul bun pentru găzduirea WordPress. Această gazdă web oferă chiar ceva de care niciun alt furnizor din industrie nu se apropie: o garanție de rambursare a banilor de 97 de zile.

DreamHost oferă, de asemenea, o garanție de funcționare de 100%. În plus, acest serviciu de găzduire web vă va despăgubi pentru orice moment în care site-ul dvs. este oprit, din cauza serverelor sau a serviciului de găzduire web.

Prețuri

DreamHost este o altă companie de găzduire web care oferă destul de multe servicii, dar ele depășesc cu mult celelalte în ceea ce privește serviciile profesionale. Designul, marketingul și gestionarea site-ului web sunt doar câteva. Ne vom ține de elementele de bază pentru prețuri, care sunt destul de rezonabile.

Planuri de gazduire WordPress

● WordPress Basic: 2,59 USD/lună

● DreamPress: 16,95 USD/lună

● VPS pentru WordPress: 10 USD/lună

Planuri de gazduire

● Găzduire partajată: 4,95 USD/lună

● DreamPress (în special pentru hosting WordPress): 12 USD/lună

● Găzduire VPS: 15 USD/lună

Planuri WordPress + Creator de site-uri web

● Starter partajat: 2,59 USD/lună

● Partajat nelimitat: 3,95 USD/lună

● WordPress gestionat: 16,95 USD/lună

Caracteristici de gazduire

Spatiu de depozitare

Limitările de stocare diferă în funcție de plan, în mare măsură în funcție de faptul că alegeți găzduire WordPress gestionată, planuri de găzduire VPS și dedicate sau un alt tip de găzduire. Deoarece poate deveni confuz să le enumerăm pe toate, ne vom ține de planurile DreamPress.

● DreamPress Basic: stocare SSD de 30 GB, lățime de bandă nemăsurată

● DreamPress Plus: stocare SSD de 60 GB, lățime de bandă nemăsurată

● DreamPress Pro: stocare SSD de 120 GB, lățime de bandă nemăsurată

Performanța vitezei site-ului

În timp ce această gazdă web promite unele dintre cele mai bune timpi de funcționare din industria de găzduire web (100% timp de funcționare), performanța reală în ultimele 6 luni a fost mai mică decât aceasta, în medie de aproximativ 99,77% (încă nu este rău, dar nu 100%).

Pentru viteză, DreamHost nu este groaznic, dar încă departe de cele mai bune servicii de găzduire web din această listă. Timpii de încărcare ar putea fi suficient de lenți pentru a reduce clasamentul căutării și pentru a îndepărta oamenii nerăbdători de pe pagina ta. Acesta este cu siguranță un factor important de luat în considerare atunci când ne uităm la diferiții furnizori de găzduire web.

Timp de funcționare

DreamHost promite timp de funcționare 100% și vă va compensa pentru orice timp de nefuncționare, dar din nou, în ultimele 6 luni, timpul de funcționare a fost de doar 99,77.

Caracteristici de securitate

DreamHost își numește echipa de securitate internă „Nightmare Labs”, ceea ce este destul de grozav dacă doriți ca o echipă să provoace teamă în inimile potențialilor hackeri. Echipa oferă eliminarea programelor malware, un certificat SSL gratuit, o politică de domeniu gratuită, servere NGINX cu HTTP/2, un firewall mod_security pentru serverele lor Apache și un firewall pentru aplicații web construit pe OpenResty.

Relații Clienți

În timp ce DreamHost oferă o bază de cunoștințe semnificativă, opțiunile de asistență individuală pentru clienți sunt limitate. Oferă o opțiune de chat live, dar numai între orele 3:00 și 21:30 PST. În plus, nu oferă asistență pentru clienți 24/7 prin telefon. De fapt, nu există suport telefonic deloc.

Pentru cine este DreamHost?

Fie că sunteți un începător care nu știe cum să construiască un site web WordPress sau un veteran care ar prefera să externalizeze totul, de la marketing la design de site-uri web și găzduire WordPress gestionată, DreamHost poate fi cel mai bun serviciu de găzduire web pentru dvs. Faptul că oferă atât de multe servicii profesionale înseamnă că pot construi și rula fiecare aspect al site-ului dvs.

Pro

● Nume de domeniu și certificat SSL gratuit

● Garanție de rambursare a banilor în 97 de zile

● Planuri de găzduire WordPress gestionate disponibile

Contra

● Asistență limitată pentru clienți

 

Namecheap : Cel mai bun pentru planuri de introducere ieftine

După cum sugerează și numele, Namecheap este cel mai bun pentru înregistrarea de domenii ieftină, dar oferă și găzduire plătită, găzduire partajată, găzduire WordPress, găzduire reseller, găzduire VPS și găzduire dedicată la prețuri introductive atractive.

Din păcate, aceste prețuri de introducere cresc brusc după primul an, dar asta este destul de standard pentru industria de găzduire web. De asemenea, oferă lățime de bandă necontorizată cu planuri de bază și backup-uri automate de două ori pe săptămână, ceea ce nu veți găsi cu alte gazde web.

Namecheap oferă, de asemenea, o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Prețuri

Namecheap are o varietate de servicii de găzduire web, așa că ne vom ține de cele mai utilizate pe scară largă.

Planuri de găzduire partajată

● Stellar: 2,94 USD/lună

● Stellar Plus: 4,02 USD/lună

● Stellar Business: 6,72 USD/lună

Planuri de găzduire WordPress gestionate

● Easy WP Starter: 47,07 USD/lună

● Easy WP Turbo: 79,46 USD/lună

● Easy WP Supersonic: 92,95 USD/lună

Planuri de gazduire VPS

● Pulsar: 9,28 USD/lună

● Quasar: 17,38 USD/lună

● Magnetar: 33,57 USD/lună

Caracteristici de gazduire

Lățimea de bandă nemăsurată și backup-urile automate nu sunt singurele lucruri pe care Namecheap le oferă. Acest furnizor vă oferă, de asemenea, un număr mare de adrese de e-mail cu site-ul dvs. web și 50 de baze de date MySQL. Au un timp de funcționare excelent și o garanție de rambursare a banilor în cazul în care găzduirea lor web scade.

Vezi mai multe detalii mai jos:

Spatiu de depozitare

Planurile de găzduire partajată de la Namecheap au o problemă ciudată cu ofertele lor de stocare pe care nu le putem înțelege.

● Stellar: 20 GB spațiu de stocare SSD, lățime de bandă nemăsurată

● Stellar Plus: spațiu de stocare SSD nemăsurat, lățime de bandă nemăsurată

● Stellar Business: 50 GB spațiu de stocare SSD, lățime de bandă nemăsurată

Nu suntem siguri de ce planul cu preț mediu ar avea lățime de bandă nelimitată, dar cel mai scump nu, dar acestea sunt încă prețuri destul de bune.

Performanța vitezei site-ului

Namecheap are 3 locații de centre de date (SUA, Marea Britanie și UE) și timpii de viteză variază foarte mult pentru fiecare. Serverele din SUA nu sunt grozave cu un timp de încărcare a paginii de 1,51 s și un timp de răspuns al serverului de 19 ms. Dezavantajul este că atunci când am testat un site, timpul a crescut la 1,28 secunde pentru un site foarte simplu cu pluginuri dezactivate și fără conținut real.

Timp de funcționare

Timpul de funcționare este undeva în care Namecheap strălucește cu adevărat, cu 99,98% în medie pe tot 2022.

Caracteristici de securitate

Namecheap ia în serios securitatea, ceea ce doriți să vedeți în aceste zile. Pentru securitatea contului, oferă notificări personalizate de securitate, recuperare personalizată a parolei și coduri PIN dinamice de asistență. Caracteristica lor DomainLock vine gratuită cu fiecare cont și previne transferul neautorizat al domeniului dvs. Pe lângă toate acestea, oferă și suport DDoS și autentificare cu doi factori (2FA).

Relații Clienți

Namecheap oferă asistență pentru clienți 24/7 prin chat live și e-mail, dar nu oferă niciun tip de asistență telefonică.

Pentru cine este Namecheap?

Spațiul redus de stocare oferit pentru planurile de găzduire de bază și partajate pentru afaceri înseamnă că acestea nu vor fi grozave pentru site-urile web care au mult conținut. Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire accesibil pentru a acoperi un blog personal, Namecheap este o opțiune excelentă. Dar dacă site-ul tău va fi deloc complex, multe servicii de găzduire web pot oferi viteze mai mari și mai mult spațiu de stocare la același cost.

Pro

● Prețuri de lansare ieftine

● Backup-uri automate de două ori pe săptămână

● Acceptă bitcoin ca plată

Contra

● Prețurile de introducere cresc după primul an

 

HostGator : Cel mai bun pentru lățime de bandă și stocare nelimitată

HostGator vă permite să alegeți un server bazat pe Windows, ceea ce vă oferă opțiunea de a vă construi site-ul web în Linux sau Windows. De asemenea, au un generator de site-uri web personalizat numit Gator Website Builder, cu o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile și diverse opțiuni de asistență pentru clienți.

Prețuri

HostGator oferă o scădere semnificativă a prețului lunar dacă optați pentru un plan de 2 sau 3 ani, dar vom enumera totul ca lunar.

În plus, au o gamă largă de opțiuni de preț din care să aleagă: găzduire partajată, planuri de găzduire pentru constructor de site-uri Gator, găzduire WordPress optimizată (pentru site-uri WordPress bogate în conținut), găzduire VPS, servere dedicate Linux, servere dedicate Windows, găzduire partajată Windows, găzduire pentru reseller și planuri de găzduire în cloud. Sunt destul de multe opțiuni, așa că vom rămâne cu cele mai populare.

Serviciu de găzduire web partajat

● Hatchling: 11,95 USD/lună

● Bebeluş: 12,95 USD/lună

● Afaceri: 17,95 USD/lună

Planuri de gazduire Gator Website Builder

● Început rapid: 9,98 USD/lună

● Express Site: 12,98 USD/lună

● Magazin Express: 24,98 USD/lună

Planuri optimizate de gazduire WordPress

● Starter 1-Site: 14,95 USD/lună

● 2 site-uri standard: 20,95 USD/lună

● Business 3-site-uri: 27,95 USD/lună

● Business 5-sites: 31,95 USD/lună

● Pro 10 site-uri: 59,95 USD/lună

● Pro 20-site-uri: 91,95 USD/lună

Caracteristici de gazduire

HostGator oferă, de asemenea, opțiuni pentru o mulțime de suplimente, dacă doriți. Lucruri precum CodeGuard, SiteLock, Microsoft365, Google Workspace, certificat SSL, Domain Privacy, instrumente SEO, o licență cPanel/WHM și WHMCS pot fi adăugate la planul dvs. pentru a vă crește setul de caracteristici cu acest serviciu de găzduire web.

Spatiu de depozitare

Toate planurile de găzduire partajată HostGator oferă spațiu pe disc necontorizat în plus față de lățimea de bandă nemăsurată – ceea ce este destul de uimitor.

Performanța vitezei site-ului

HostGator a avut rezultate mai bune decât se aștepta în aceleași teste de viteză pe care le-am efectuat pe toate cele mai bune servicii de găzduire web. Timpul mediu de încărcare a paginii a fost de 1,03 s, cu un timp mediu de răspuns de 143,4 ms. Ceea ce este și mai bine este că timpii HostGator au rezistat extrem de bine chiar și atunci când am simulat vizitatorii să pună o sarcină pe site-ul de testare.

Timp de funcționare

În timpul perioadei de testare, HostGator a avut un timp de funcționare de 100% în 24 de ore, un timp de funcționare de 100% timp de 7 zile și un timp de funcționare de 99,912% pe o perioadă de 30 de zile.

Caracteristici de securitate

HostGator își protejează serviciile de găzduire web în mai multe moduri. Pentru a preveni atacurile DDoS, folosesc UDP Flood pentru a ține la distanță valurile potențial. De asemenea, au folosit o regulă extinsă de firewall pentru clienți și reguli semnificative de securitate pentru a vă proteja serverul web de diferite tipuri de atacuri, indiferent dacă aveți găzduire partajată, găzduire pe server dedicat, găzduire în cloud sau unul dintre planurile lor de găzduire VPS.

Relații Clienți

Tabloul de bord HostGator include portalul dvs. de asistență, care utilizează o rețea de asistență bazată pe bilete. Puteți accesa asistența pentru clienți 24 7 prin telefon, e-mail sau chat live și puteți urmări progresul prin sistemul lor de bilete.

Pentru cine este Hostgator?

Între opțiunile pentru planuri optimizate de găzduire a site-urilor WordPress și viteza mare de răspuns a paginilor cu această gazdă web, recomandăm HostGator celor care intenționează să construiască site-uri web bogate în conținut care ar putea avea nevoie de mai mult spațiu de stocare și viteze mai mari.

Pro

● Spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate

● Viteze mari

● Optimizarea site-ului WordPress

Contra

● Unele caracteristici care sunt standard pentru alte gazde web trebuie să fie suplimente

 

Liquid Web : cel mai bun pentru întreprinderile mijlocii și mari

Liquid Web este bine cunoscut pentru tratamentul său cu mănușă albă și pentru serviciile excelente pentru clienți, dar acesta nu este cel mai bun serviciu de găzduire web pentru întreprinderile mici sau proprietarii individuali de site-uri web. Ei nu oferă niciun tip de găzduire partajată, ci concentrându-se în totalitate pe găzduire dedicată, găzduire gestionată, găzduire VPS, găzduire WordPress gestionată, găzduire reseller și alte formate mai scumpe care sunt utilizate în principal de companiile mijlocii până la mari cu site-uri înalte. trafic și nevoi mai mari de la găzduirea web.

Prețuri

Liquid Web are 14 clasificări diferite pentru nivelurile de preț bazate pe serviciul de găzduire web, cu câteva destul de interesante. Au un nivel pentru site-urile web care trebuie să fie conforme cu HIPAA, un VMware Private Cloud, Magento Cloud și WooCommerce gestionat. După cum sa menționat anterior, totuși, ei nu au planuri de găzduire partajată.

Planuri de gazduire dedicate

● Intel Xeon 1230V6: 99,50 USD/lună

● Intel Xeon Gold 6226R Single: 149,50 USD/lună

● Intel Xeon Gold 6226R Dual: 249,50 USD/lună

Găzduire VPS gestionată – Linux

● 2 GB RAM: 25 USD/lună

● 4 GB RAM: 35 USD/lună

● 8 GB RAM: 45 USD/lună

● 16 GB RAM: 105 USD/lună

Găzduire VPS gestionată – Windows

● 4 GB RAM: 65 USD/lună

● 8 GB RAM: 85 USD/lună

● 16 GB RAM: 145 USD/lună

Site-uri web WordPress gestionate

● Spark: 13,30 USD/lună

● Producător: 55,30 USD/lună

● Designer: 76,30 USD/lună

● Constructor: 104,30 USD/lună

Caracteristici de gazduire

LiquidWeb are câteva servicii și caracteristici interesante pe care majoritatea companiilor de găzduire web nu le oferă, dar din nou specialitatea lor este găzduirea gestionată, care poate fi mai scumpă. Dacă vă puteți permite un server dedicat, acesta este unul dintre cele mai bune gazde web pentru aceste tipuri de planuri. Dacă pur și simplu rulați propriul site cu un blog, acesta poate fi mai mult decât aveți nevoie.

Spatiu de depozitare

Gazduire Server Dedicat

● Intel Xeon 1230V6: 2 x 240 GB SSD stocare pe disc principal, 5 TB lățime de bandă

● Intel Xeon Gold 6226R Single: 2 x 480 GB SSD stocare pe disc principal, 8 TB lățime de bandă

● Intel Xeon Gold 6226R Dual: 2 x 480 GB SSD stocare pe disc principal, 8 TB lățime de bandă

Găzduire web VPS administrată

*notă: atât planurile Linux, cât și Windows VPS au aceleași limite de stocare

● 2 GB RAM: 40 GB stocare SSD, 10 TB lățime de bandă

● 4 GB RAM: 100 GB stocare SSD, 10 TB lățime de bandă

● 8 GB RAM: 150 GB stocare SSD, 10 TB lățime de bandă

● 16 GB RAM: 200 GB stocare SSD, 10 TB lățime de bandă

Planuri de găzduire WordPress gestionate

● Spark: 15 GB stocare, 2 TB lățime de bandă

● Maker: 40 GB stocare, 3 TB lățime de bandă

● Designer: 60 GB stocare, 4 TB lățime de bandă

● Builder: 100 GB stocare, 5 TB lățime de bandă

Performanța vitezei site-ului

Avantajul ca LiquidWeb să se concentreze pe VPS și pe găzduirea dedicată în lumea lor de găzduire web este că pot controla mai mult din mediu. Serverele lor sunt NGINX, cunoscute ca fiind excepțional de rapide, iar LiquidWeb a obținut un scor cu 91% mai rapid decât celelalte site-uri testate. Cu un timp mediu de încărcare de 901 ms și un timp de răspuns al serverului de 63 ms pentru coasta de vest a SUA și 7 ms pentru coasta de est, toate tipurile lor de găzduire sunt extraordinar de rapide, chiar și la sarcini de vârf.

Timp de funcționare

LiquidWeb garantează un timp de funcționare 100% susținut de un acord privind nivelul de servicii. Deoarece clientela lor este în cea mai mare parte afaceri cu trafic ridicat, trebuie să fie capabile să ofere acest lucru. În timpul testării noastre, cu siguranță au făcut-o.

Caracteristici de securitate

Afacerile de succes trebuie să își facă griji cu privire la atacurile cibernetice mult mai mult decât fac blogul aleatoriu. În special cu serviciile lor de nișă compatibile cu HIPAA, LiquidWeb trebuie să pună mai mult accent pe securitate decât o fac majoritatea serviciilor de găzduire web. Acestea oferă protecție DDoS standard, un pachet ServerSecure implicit care vine instalat cu fiecare plan și un firewall integrat pentru a menține serverele în siguranță.

Relații Clienți

Cu prețurile lor ridicate, echipa de asistență pentru clienți LiquidWeb trebuie să funcționeze ca cel mai bun serviciu de găzduire web și cu siguranță o fac. Echipa lor este disponibilă pentru asistență clienți 24 7 prin telefon, chat live și un sistem de bilete prin e-mail.

Pentru cine este Liquid Web?

Cu prețurile ridicate, spațiul de stocare mare și lățimea de bandă oferite, planurile de găzduire dedicate de nișă și concentrarea pe VPS și găzduirea dedicată, LiquidWeb nu este potrivit pentru cineva care își conduce propriul site web, ci mai degrabă companii mari cu trafic semnificativ.

Pro

● Extrem de rapid

● Mai multe planuri de găzduire de nișă decât majoritatea gazdelor web

● VPS dedicat partajat cu stocare masivă și lățime de bandă

Contra

● Certificatul SSL nu este instalat automat

GreenGeeks : Cel mai bun furnizor de găzduire web neutru în carbon

Cu energia electrică necesară pentru a menține serverele să funcționeze 24/7, toate tipurile de găzduire sunt extrem de consumatoare de energie. Propunerea unică de vânzare (USP) a GreenGeeks este că folosesc energie regenerabilă pentru a-și alimenta serviciul de găzduire web și, de asemenea, achiziționează credite de carbon pentru a compensa orice energie din exterior pe care o folosesc. Dacă doriți să faceți mai mult pentru mediu, chiar și prin planul dvs. de găzduire, GreenGeeks vă oferă această oportunitate – la un preț rezonabil. De asemenea, oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor de găzduire web.

Prețuri

GreenGeeks are doar 4 niveluri de preț și opțiuni de găzduire web.

Găzduire partajată și găzduire WordPress (aceleași prețuri și niveluri)

● Lite: 2,95 USD/lună

● Pro: 4,95 USD pe lună

● Premium: 8,95 USD/lună

Gazduire VPS

● 2 GB: 39,95 USD/lună

● 4 GB: 59,95 USD/lună

● 8 GB: 109,95 USD/lună

Gazduire reseller

● RH-25: 19,95 USD/lună

● RH-50: 24,95 USD/lună

● RH-80: 34,95 USD/lună

Caracteristici de gazduire

Pe lângă faptul că este cel mai ecologic furnizor de găzduire web de pe piață, GreenGeeks are și alte caracteristici destul de grozave. Backup-urile automate, instalarea WordPress cu 1 clic și actualizările automate pentru WordPress fac din acesta un serviciu excelent pentru proprietarii de site-uri WordPress care doresc să ajute mediul.

Spatiu de depozitare

Găzduire partajată și găzduire WordPress

● Toate nivelurile oferă 50 GB spațiu de stocare și lățime de bandă necontorizată

Gazduire VPS

● 2 GB: 50 GB spațiu de stocare SSD, 10 TB transfer

● 4 GB: 75 GB spațiu de stocare SSD, 10 TB transfer

● 8 GB: 150 GB spațiu de stocare SSD, 10 TB transfer

Gazduire reseller

● RH-25: 60 GB spațiu de stocare SSD, 600 GB transfer

● RH-50: 80 GB spațiu de stocare SSD, 800 GB transfer

● RH-80: 160 GB spațiu de stocare SSD, 1600 GB transfer

Performanța vitezei site-ului

Furnizorul de găzduire GreenGeeks a avut rezultate bune la testul de viteză de bază, timpul de încărcare a paginii fiind în medie de 1,035 secunde. Timpul de răspuns al serverului a fost de 50 ms pe coasta de vest și 27 ms pe coasta de est. Serviciul a scăzut la simularea încărcării, unde performanța a scăzut brusc la doar 30 de utilizatori.

Timp de funcționare

GreenGeeks pretinde că își verifică timpul de funcționare la fiecare 10 secunde. Pare a fi o afirmație validă, deoarece am constatat că au timp de funcționare 100%.

Caracteristici de securitate

GreenGeeks are un set robust de caracteristici de securitate și, deși nu încarcă automat un certificat SSL, acesta este disponibil și ușor de instalat. În plus, oferă copii de rezervă automate, monitorizare a serverului la fiecare 10 secunde, scanare și curățare de malware în timp real, un firewall pentru aplicații pentru site-uri web, protecție DDoS distribuită, tehnologie bazată pe container (pentru a menține găzduirea partajată în siguranță), protecție împotriva spamului și redundanță. .

Relații Clienți

GreenGeeks oferă asistență pentru clienți 24/7 prin chat live și are un sistem de asistență prin e-mail care poate dura între 15 și 30 de minute pentru a răspunde. Asistența lor telefonică este disponibilă numai între orele 9:00 și 12:00 EST.

Pentru cine este GreenGeeks?

Cu spațiu de stocare destul de decent și lățime de bandă nemăsurată, o mulțime de funcții WordPress și viteze bune atâta timp cât aveți trafic redus, GreenGeeks este grozav pentru propriul dvs. site web sau pentru un site cu trafic redus pentru oricine vrea să își facă partea pentru a ajuta mediul înconjurător.

Pro

● Ecologic

● Prețuri decente

● Viteze mari cu trafic redus

Contra

● Nu poate face față bine încărcăturilor cu trafic intens

● Nu există multe opțiuni pentru tipurile de găzduire

● Certificatul SSL nu este preîncărcat

SiteGround are o mulțime de funcții din care să aleagă și se integrează bine cu WooCommerce. Această gazdă web oferă găzduire pentru reseller, este un furnizor de găzduire în cloud și oferă, de asemenea, găzduire pentru întreprinderi. Ei au un optimizator SiteGround pentru clienți pentru a ajuta la optimizarea unui site web bogat în conținut și propriul lor panou de control numit Site Tools, care este extrem de ușor de utilizat.

Prețuri

Gazduire partajata

● Pornire: 2,99 USD/lună

● GrowBig: 4,99 USD/lună

● GoGeek: 7,99 USD/lună

Planuri de găzduire în cloud

● Jump Start: 100 USD/lună

● Afaceri: 200 USD/lună

● Business Plus: 300 USD/lună

● Super Putere: 400 USD/lună

Gazduire reseller

● GrowBig: 4,99 USD/lună

● GoGeek: 7,99 USD/lună

● Cloud: de la 100 USD/lună

Caracteristici de gazduire

SiteGround este o gazdă web care face tot ce poate pentru a simplifica procesul de construire a unui site web. De la funcțiile WordPress cu un singur clic până la SiteGround Optimizer, integrări și Instrumente pentru site (mai ușor de utilizat decât WordPress cPanel), există o mulțime de funcții furnizate de SiteGround concepute special pentru a ajuta noii proprietari de site-uri web și pe cei care nu cunosc tehnologie. site-urile lor web.

Spatiu de depozitare

Planuri de găzduire partajată

● Pornire: 10 GB spațiu web, trafic necontorizat

● GrowBig: 20 GB spațiu web, trafic necontorizat

● GoGeek: 40 GB spațiu web, trafic necontorizat

Planuri de găzduire în cloud

● Jump Start: 40 GB stocare SSD, 5 TB transferuri

● Business: 80 GB stocare SSD, 5 TB transferuri

● Business Plus: stocare SSD de 120 GB, transferuri de 5 TB

● Super Power: 160 GB stocare SSD, 5 TB transferuri

Gazduire reseller

● GrowBig: 20 GB spațiu web

● GoGeek: 40 GB spațiu web

● Cloud: +40 GB spațiu web

Performanța vitezei site-ului

SiteGround nu a funcționat bine la niciunul dintre testele de viteză pe care le-am efectuat. Cu GMetrix, timpii de încărcare a paginii au fost în medie de 2 secunde și, deși Sucuri a fost mai rapid, acești timpi au fost totuși mediați la mai mult de 1 secunde.

Timp de funcționare

SiteGround are un timp de funcționare excelent (și o garanție de funcționare de 99,9%), dar a avut un timp de funcționare total de 99,97% în timpul perioadei de testare.

Caracteristici de securitate

SiteGround are ample măsuri de securitate atât pentru găzduirea partajată, cât și pentru alte planuri. Acestea oferă un certificat SSL gratuit, firewall-uri pentru a proteja resursele serverului dvs., monitorizare a serverului 24/7 și un bot bazat pe inteligență artificială pentru a bloca DDoS cu forță brută și alte atacuri.

Relații Clienți

Echipa SiteGround oferă asistență prin telefon, chat live și e-mail 24/7.

Pentru cine este SiteGround?

Cu integrările lor ușor de utilizat pentru WordPress și WooCommerce, dar viteze mici și limite reduse de stocare, SiteGround este grozav pentru proprietarii de site-uri web sau de magazine online care au nevoie de un constructor simplu de site-uri web și de un serviciu de găzduire web ușor de utilizat. , dar nu aveți nevoie de un site bogat în conținut sau rapid.

Pro

● Prețuri accesibile

● Viteze mari

● Integrari WooCommerce

Contra

● Nu există centre de date în America de Sud

 

InMotion : Cel mai bun pentru e-mailuri nelimitate, stocare și transferuri de date

Gazduirea InMotion este o altă gazdă web care se concentrează în cea mai mare parte pe găzduirea gestionată, dar are și niște VPS foarte competitive și planuri de găzduire dedicate. Această gazdă web oferă, de asemenea, găzduire în cloud, backup automat, timp de funcționare excelent, lățime de bandă nelimitată și adrese de e-mail cu fiecare plan și chiar și o garanție de rambursare a banilor de 90 de zile.

Prețuri

În timp ce găzduirea InMotion are prețuri excelente pentru găzduirea VPS, acestea oferă și o gamă largă de alte tipuri de soluții de găzduire. VPS partajat, dedicat – au totul. La fel ca și ceilalți furnizori de găzduire cu o mulțime de opțiuni pe această listă, vom rămâne aici la prețurile pentru cele mai populare tipuri de planuri de găzduire InMotion.

Gazduire partajata

● Core: 2,29 USD/lună

● Lansare: 4,99 USD/lună

● Putere: 4,99 USD/lună

● Pro: 12,99 USD/lună

Găzduire WordPress partajată

● WP Core: 3,49 USD/lună

● Lansare WP: 6,99 USD/lună

● Putere WP: 6,99 USD/lună

● WP Pro: 14,99 USD/lună

Gazduire VPS

● 4 GB RAM: 19,99 USD/lună

● 8 GB RAM: 39,99 USD/lună

● 12 GB RAM: 49,99 USD/lună

● 16 GB RAM: 59,99 USD/lună

Caracteristici de gazduire

Cu o securitate robustă, opțiuni de upgrade software mai bune decât alte gazde web, unele dintre cele mai bune asistență pentru clienți din industrie, e-mailuri nelimitate, timp de funcționare excelent și integrări de comerț electronic, găzduirea InMotion are o mulțime de funcții excelente de oferit. Să trecem acum prin câteva dintre ele.

Spatiu de depozitare

Gazduire partajata

● Core: 100 GB stocare SSD, lățime de bandă nelimitată

● Toate celelalte planuri de găzduire partajată au stocare SSD NVMe nelimitată și lățime de bandă nelimitată

Găzduire WordPress partajată

● Toate celelalte planuri de găzduire WordPress partajate au stocare SSD NVMe nelimitată și lățime de bandă nelimitată.

● WP Core: stocare SSD NVMe de 100 GB, lățime de bandă nelimitată

● Găzduire VPS

○ 4 GB RAM: 90 GB stocare SSD, 2 TB lățime de bandă

○ 8 GB RAM: 150 GB stocare SSD NVMe, lățime de bandă nelimitată

○ 12 GB RAM: 210 GB NVMe SSD stocare, lățime de bandă nelimitată

○ 16 GB RAM: 360 GB NVMe SSD stocare, lățime de bandă nelimitată

Performanța vitezei site-ului

Găzduirea InMotion oferă destul de mult în ceea ce privește viteza, cu timpul de încărcare a paginii de aproximativ 0,8 secunde. Pe lângă timpul rapid de încărcare, când am rulat simularea încărcării vizitatorilor, găzduirea InMotion nu a înregistrat nicio reducere a vitezei, chiar și până la 50 de utilizatori.

Timp de funcționare

La fel ca toate cele mai bune servicii de găzduire web, găzduirea InMotion oferă o garanție de funcționare de 99,9. Spre deosebire de mulți dintre ceilalți, totuși, au livrat de fapt la un timp de funcționare de 99,98% pe parcursul lunii pe care am testat-o.

Caracteristici de securitate

Gazduirea InMotion oferă o „suită de securitate” cu toate planurile situate în cPanelul contului dumneavoastră. Site-ul vine cu un certificat SSL gratuit, un serviciu intern de protecție împotriva hack și malware, un firewall de securitate mod care monitorizează traficul, protecție DDoS de către Corero și 2FA. Oferă backup-uri automate, dar acestea costă suplimentar.

Relații Clienți

Echipa de asistență pentru clienți pentru găzduirea InMotion nu are voie să interacționeze cu clienții până când nu trec un curs de formare îndelungat, iar reputația lor arată că procesul lor funcționează. Echipa lor de asistență este disponibilă prin telefon, chat live, e-mail și chiar Skype și sunt renumite în industrie pentru că sunt de top.

Pentru cine este inMotion?

Cu integrări de comerț electronic, e-mailuri nelimitate, lățime de bandă și stocare cu multe planuri, găzduirea InMotion este excelentă pentru companii și magazine online cu mult conținut, trafic și angajați.

Pro

● Asistență excelentă pentru clienți

● E-mailuri nelimitate cu majoritatea planurilor

● Spațiu de stocare nelimitat cu multe planuri

Contra

● Backup-urile automate pot costa suplimentar

 

WP Engine : Cel mai bun pentru găzduire gestionată WordPress

WP Engine se concentrează exclusiv pe găzduirea WordPress, dar cu un număr masiv de site-uri web construite pe WordPress, acestea au o mulțime de afaceri. Dacă vă gândiți să construiți un nou site web construit pe platformă, nu există multe lucruri care să fie mai bine integrate cu acesta decât WP Engine.

Prețuri

● Găzduire gestionată WordPress

○ Pornire: 23 USD/lună

○ Profesionist: 44 USD/lună

○ Creștere: 86 USD/lună

○ Scară: 218 USD/lună

● Soluții WooCommerce

○ Pornire: 27 USD/lună

○ Profesionist: 56 USD/lună

○ Creștere: 105 USD/lună

○ Scară: 263 USD/lună

Caracteristici de gazduire

Spatiu de depozitare

Găzduire gestionată WordPress

● Pornire: 10 GB stocare, 50 GB lățime de bandă

● Profesional: 15 GB stocare, 125 GB lățime de bandă

● Creștere: 20 GB stocare, 200 GB lățime de bandă

● Scalare: 50 GB stocare, 500 GB lățime de bandă

Soluții WooCommerce (Toată stocarea și lățimea de bandă sunt aceleași cu găzduirea gestionată de WordPress)

Performanța vitezei site-ului

WP Engine este foarte optimizat pentru WordPress, iar testele lor de viteză o arată. Timpul mediu de încărcare este de 337 ms, cu timpul mediu de răspuns al serverului de 123,8 ms. Am împins simularea la 100 de utilizatori doar pentru a vedea ce se va întâmpla și nu am primit nicio reducere sau timp de nefuncționare.

Timp de funcționare

WP Engine oferă o garanție de funcționare de 99,95%, mergând puțin mai departe decât concurența. Dar funcționează, deoarece au avut un timp de funcționare de 100% în cele 30 de zile pe care le-am monitorizat.

Caracteristici de securitate

Deoarece WP Engine este optimizat pentru WordPress, toate actualizările de securitate sunt încărcate automat în sistem. De asemenea, au un sistem proprietar de intruziune și detecție pentru a preveni atacurile DDoS, programele malware, atacurile cu forță brută și au o firmă terță să efectueze în mod regulat audituri de securitate.

Relații Clienți

Lucrul minunat despre găzduirea numai a site-urilor WordPress este că reprezentanții serviciului pentru clienți WP Engine sunt toți experți pe platformă. Chatul live 24/7 este disponibil pentru toți clienții, dar asistența telefonică 24/7 este disponibilă numai pentru toate planurile de deasupra planului de pornire. Clienții Enterprise se bucură, de asemenea, de acces la o echipă de servicii pentru clienți cu bilete de e-mail 24/7.

Pentru cine este WP Engine?

Dacă doriți un site web WordPress sau WooCommerce gestionat, poate fi înțelept să optați pentru o gazdă web care se concentrează doar pe asta. Prețurile sunt mai mari decât altele și stocarea mai mică decât altele, așa că aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru site-urile bogate în conținut care au nevoie de mult spațiu de stocare.

Pro

● Timpi de încărcare a paginii foarte rapid

● Nicio reducere cu sarcina utilizatorului

● Serviciul pentru clienți sunt experți WordPress

Contra

● Doar site-uri WordPress

iPage : Cel mai bun pentru proprietarii de site-uri web pentru prima dată

iPage este orientat în mare parte către proprietarii de site-uri web pentru prima dată și puteți vedea prin planurile lor de găzduire partajată extrem de scăzute și prin intermediul constructorului de site-uri extrem de ușor de navigat și de utilizat că au depus mult efort pentru a simplifica procesul pentru începători. Tonele de resurse și o platformă simplă fac ca lansarea noului tău site web să fie accesibilă și ușoară.

Prețuri

Pentru găzduirea partajată, iPage oferă un singur plan, dar acel plan are nelimitat tot ceea ce aveți nevoie. Trebuie remarcat faptul că nu puteți plăti lunar – prețurile anuale sunt la fel de mici, iar prețul se reduce semnificativ cu cât vă înscrieți mai mult.

Du-te la plan

● 2,99 USD/lună timp de 12 luni

● 2,49 USD/lună timp de 24 de luni

● 1,99 USD/lună timp de 36 de luni

Caracteristici de gazduire

Spațiu de stocare (plan Go)

● Site-uri web nelimitate

● Spațiu de stocare nelimitat

● Domeniu gratuit timp de un an

Performanța vitezei site-ului

Viteza nu este cu siguranță punctul forte al iPage. Timpul de încărcare a paginii a fost în medie de 2,60 secunde și a rămas destul de consistent până când simularea a ajuns la 50 de utilizatori, unde a scăzut și mai mult.

Timp de funcționare

Testele de funcționare pentru iPage nu au fost atât de rele. Am observat un timp de funcționare de 100% într-o perioadă de 24 de ore, 99,99% în 7 zile și 99,92% în 30 de zile.

Caracteristici de securitate

iPage oferă funcții de securitate care vă monitorizează e-mailul pentru malware și include autentificare DKIM și SPF pentru securitate suplimentară. Cele mai grele caracteristici de securitate ale acestora sunt totuși suplimente premium, cum ar fi taxa de 39,99 USD pentru un certificat SSL, 3 niveluri de preț diferite ale SiteLock și Prevent pentru scanările de securitate a bazei de date.

Relații Clienți

iPage oferă asistență pentru clienți 24/7 atât prin chat live, cât și prin telefon. Interesant, ei oferă acest lucru, în timp ce gazdele web mai scumpe nu o oferă.

Pentru cine este iPage?

Dacă sunteți un constructor de site-uri web pentru prima dată, care are nevoie de roți de antrenament și nu dorește să spargă banii, iPage este un punct de plecare excelent.

Pro

● Prețuri accesibile

● Spațiu de stocare nelimitat

● Creatori simpli de site-uri web și administrare

Contra

● Fără opțiuni de plată lunară

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo