Cel Mai Bun Prajitor de Paine Ieftin Toaster de Top 2023

Am analizat câteva prăjitoare de pâine și cuptoare cu adevărat grozave , dar pe măsură ce tehnologia se îmbunătățește, acele clopote și fluiere suplimentare se pot adăuga. Din fericire, pentru mai puțin de 50 USD, puteți totuși să prăjiți, să coaceți și să vă prăjiți în fiecare dimineață spre cele mai bune mic dejun.

Iată cele mai bune prăjitoare de pâine și cuptoare de pâine de pâine pentru cea mai bună petrecere de pizza englezească cu brioșe la tot ce poți mânca.

Nota editorului:

Recomandările din acest ghid se bazează pe cercetări amănunțite de produs și de piață efectuate de echipa noastră de experți evaluatori de produse. Alegerile se bazează pe examinarea recenziilor utilizatorilor, a specificațiilor produselor și, în unele cazuri limitate, a experienței noastre cu anumite produse denumite.

Pâine de pâine compact din plastic cu 2 felii Cuisinart

Pâinele de pâine Cuisinart pot fi de obicei luate la prețuri ieftine și încă se numără printre cele mai bune prăjitoare de pâine. În ciuda prețului scăzut, prăjitorul de pâine compact din plastic cu 2 felii Cuisinart este frumos proiectat și funcționează bine, ceea ce îl face alegerea noastră cu cea mai bună valoare (cel mai bun preț inițial, Black + Decker 2-Slice, a fost întrerupt). Ne place cum literele gri de pe comenzi ies cu adevărat pe fundalul deschis, ceea ce face foarte ușor să alegeți setarea. Se prăjește foarte repede, servind pâine prăjită întunecată în mai puțin de 3 minute și oferă aceeași pâine prăjită grozavă de fiecare dată. Deși face o treabă frumoasă de a prăji un covrigi pe setarea de covrigi, constatăm că covrigii grasi în stil New-York se potrivesc bine în fante și nici covrigi sau brioșe englezești nu ies suficient de sus pentru a fi apucat fără a ridica maneta pentru o ridicare suplimentară. Există și funcții de reîncălzire și dezghețare.

Hamilton Beach 31330D

Hamilton Beach 31330D

Dacă nu doriți să cheltuiți mult și doriți în primul rând pâine prăjită bună, cuptorul de pâine de pâine Hamilton Beach 6 felii vă va face fericit. Excelează la rumenirea uniformă a pâinii și a covrigilor și poate coace o serie de rulouri sau biscuiți sau să prăjească niște piept de pui, dar nu este conceput pentru a prăji un pui întreg.

Acest cuptor arată destul de utilitar și nu va adăuga nicio pizza pe blatul tău. Pentru a-l folosi, trebuie să setați trei cadrane separate și funcționează pe un cronometru mecanic, așa că nu este îngrozitor de precis. Cu toate acestea, face ceea ce s-a intenționat să facă bine și nu va afecta prea mult bugetul dvs.

Pro

 • Se prăjește uniform

 • Ieftin

Contra

 • Fara comenzi electronice

Pâine de pâine cu 2 felii Oster TSSTTRGM2L

Pâine de pâine cu 2 felii Oster TSSTTRGM2L

Cel mai recent lucru în aparatele mari de bucătărie este oțelul inoxidabil negru: un finisaj mai moale, mai ușor de curățat decât oțelul inoxidabil strălucitor. Dacă doriți să valorificați tendința fără a schimba frigiderul, luați în considerare prăjitorul de pâine cu 2 felii Oster Black Stainless Collection. Desigur, nu am scrie despre asta aici decât dacă ar fi fost grozav la prăjirea pâinii în toate nuanțele. Când prăjiți articole mici, cum ar fi brioșe englezești, va trebui să folosiți ridicătorul de pâine pentru a le prinde fără a risca să vă ardă vârfurile degetelor. În plus față de setările pentru covrigi și pâine congelată, are un buton „Rapid 30 de secunde” dacă doriți ca pâinea prăjită să fie un pic mai bine făcută.

Pro

 • Opțiune atractivă de finisare din oțel inoxidabil negru

 • Chiar și prăjirea

Contra

 • Se luptă să apară brioșe englezești

Hamilton Beach 22623 prăjitor de pâine cu 2 felii

Hamilton Beach 22623 prăjitor de pâine cu 2 felii

Vorbește despre fără bibelouri! Hamilton Beach nu are alte setări decât anulare. Nu există o tavă pentru firimituri detașabilă – o trageți și o scuturați. Cu toate acestea, pentru mai puțin decât prețul unui bilet de film, obțineți un prăjitor de pâine al naibii de bun.

După cum v-ați aștepta la acest preț, este ușor, așa că ar putea fi o alegere bună dacă țineți prăjitorul de pâine ascuns și îl scoateți în weekend sau când aveți companie.

Pentru depozitare, înfășurați cablul în jurul lateral, ceea ce nu este frumos, dar este ușor de realizat.

Pro

 • Chiar și prăjirea

 • Ieftin

Contra

 • Fără setări speciale

 • Tava pentru firimituri nu este detașabilă

Pâine de pâine cu 2 felii Oster

Cu forma sa retro rotunjită și finisajul roșu strălucitor, prăjitorul de pâine cu 2 felii Oster are un aspect vesel. Dacă preferați un aspect mai neutru, îl puteți cumpăra și pe gri.

Iubitorii de brioșe englezești ar trebui să fie avertizați că articolele mici nu apar foarte sus și pot fi greu de scos din sloturi.

Butonii de covrigi, congelați și caldi sunt mari și clar identificați.

Pro

 • Prăjire destul de uniformă

 • Design vesel

Contra

 • Se luptă să apară brioșe englezești

Pâine de pâine Hamilton Beach Keep Warm

Deși nu este un spectator, nu poți depăși prețul Hamilton Beach. Și nu te sacrifici deloc când vine vorba de a obține o bucată de pâine sau un covrigi perfect rumenit.

Acesta este unul dintre puținele care sunt capabile să producă loturi consistente de pâine prăjită în cel mai scurt timp. Când faceți un articol mic, cum ar fi o brioșă englezească, va trebui să vă amintiți să utilizați pârghia pentru a-l ridica deasupra fantelor fierbinți. Butonul său pentru covrigi, setarea de dezghețare și setarea de menținere la cald sunt foarte bine marcate, astfel încât să fie ușor de selectat.

Pro

 • Foarte accesibil

 • Prăjire foarte uniformă

Contra

 • Design neatractiv

Fabricat de Design 2 Slice Extra Wide Slot Pâine de pâine

Fabricat de Design 2 Slice Extra Wide Slot Pâine de pâine

Marca de casă Target, prăjitorul de pâine din oțel inoxidabil cu fantă extra lată Made By Design, se vinde la un preț imbatabil, dar, așa cum v-ați aștepta, are un aspect utilitar și ușor.

Cu toate acestea, face o treabă destul de bună de a prăji pâinea. Și, în mod surprinzător, este unul dintre singurele prăjitoare de pâine care rămâne suficient de rece pentru a atinge aproape peste tot, cu excepția oțelului inoxidabil de pe partea de sus a fantelor.

La setarea pentru covrigi, prelungește timpul, dar se prăjește pe ambele părți ale covrigilor.

Pro

 • Foarte accesibil

 • Părțile laterale rămân reci la atingere

Contra

 • Ușoare

Black & Decker T2569B

Black & Decker T2569B

Toasterul Black and Decker 2-Slice T2659B strălucește cu adevărat la prăjire uniformă. Și când prăjim multă pâine la rând, nu există prea multe variații de la unul la altul.

Un alt mare plus: Dintre toate modelele, acesta rămâne cel mai tare la atingere. Trebuie doar să fii atent la oțelul inoxidabil din partea de sus a fantelor.

Din păcate, brioșele englezești nu se ridică până în partea de sus a fantelor, chiar și atunci când folosești pârghia de ridicare înaltă, așa că trebuie să ai grijă să nu îți arzi vârfurile degetelor.

Acest prăjitor de pâine este pe partea groasă, așa că poate ocupa puțin mai mult spațiu pe blat, dar se va ocupa cu ușurință de un covrigi dolofan. Spre deosebire de majoritatea, la setarea bagel, se prăjește ambele părți.

Pro

 • Chiar și prăjirea

 • Părțile laterale rămân reci la atingere

Contra

 • Se luptă să apară brioșe englezești

Pâine de pâine cu fantă extra lată AmazonBasics 2 felii

Pâine de pâine cu fantă extra lată AmazonBasics 2 felii

Pâinerea de pâine cu fantă extra lată cu 2 felii Amazon Basics este un alt prăjitor de pâine cu aspect generic, ieftin, cu performanțe atât de bune.

Are setări pentru congelat și covrigi, iar fantele sunt suficient de largi pentru a ține cu ușurință jumătate dintr-un covrigi uriaș de panificație.

Pro

 • Foarte accesibil

 • Adăpostește cu ușurință un bagel gras

Contra

 • Rumenele se prăjesc neuniform

 • Ușoare

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo