Duty Free Constanta Port. Merită? Travel Free Online Pret Lista celor mai bune parfumuri pentru femei

Alegerea noastră

chanel-coco-chanel romania

Chanel Coco Chanel, Femei, (Concentratie: Apa de Toaleta, Gramaj: 100 ml)

Coco Chanel este un parfum Oriental Condimentat, introdus pe piata in 1984 si creat de Jacques Polge.
Reprezentat de o eleganta de nedescris, acest parfum are scopul de a capta atentia celor din jur prin stilul, imaginea si legenda pe care si-a format-o. Parfumul Chanel Coco Chanel reflecta femeia interesanta, delicata, dar inca puternica, reprezentata de multe lucruri, dar niciodata aceleasi.

Cu milioane de parfumuri pe piață, descoperirea celor mai bune parfumuri pentru femei este un proces de eliminare, iar linia dintre bine și mare merită luată în considerare. Parfumurile extraordinare spun o poveste prin notele lor, prin meșteșugul care se încadrează în ele și prin emoțiile pe care le evocă. Mirosul potrivit vă poate da un plus de încredere, vă poate face să vă amintiți sau să vă facă să zâmbești.

Fiind cineva care a făcut toate greșelile de începători când a cumpărat parfum – cumpărând după ore, cumpărând fără a încerca, a fost atras de o sticlă drăguță fără a lua în considerare sucul – am pierdut o cantitate considerabilă de timp căutând în zadar. Parfumul este subiectiv; există o mulțime de versiuni perfect drăguțe, complet inofensive, care nu reușesc să mă entuziasmeze și clasice foarte lăudate care ar trebui să rămână în trecut. Ceea ce mă interesează sunt parfumurile care se abat de la normă și se simt singulare în intenția lor. Nu trebuie să fie creații ezoterice de nișă sau exclusivități de designer care să spargă banca; trebuie doar sa fie originale.

Cele cinci stele din acest moment sunt parfumurile care depășesc cele de bază. Există arome atemporale care vorbesc de la sine, cum ar fi Chanel No. 5 sau reinterpretări ale florilor clasice precum Portretul unei doamne de Frédéric Malle – două parfumuri cele mai vândute care nu se demodează niciodată. Pe de altă parte, există chiar și adăugări recente pe piață care schimbă modul în care gândim despre parfum, cum ar fi Vyrao de la Yasmin Sewell sau Henry Rose de Michelle Pfeiffer, care menține o abordare curată, transparentă – fără ingrediente mai puțin de dorit.

Prin ingeniozitate și expertiză artizanală, cele mai bune parfumuri pentru femei oferă ceva superior. Fie că este vorba de o chemare la literatura clasică, de păstrarea tehnicilor artizanale sau de o odă poetică a fenomenelor naturale, ei se simt special și, la sfârșitul zilei, asta este ceea ce toată lumea caută.

Frédéric Malle Portrait Of A Lady Perfume

Există infinite interpretări ale trandafirului, iar în Portretul unei doamne al lui Frédéric Malle , această versatilitate iese în prim-plan. Nota se poate înregistra ca dulce sau picant, sufocant sau sofisticat, în funcție de utilizarea sa. Parfumierii din spatele gamei Malle au arătat această calitate prin hituri precum cochetul Lipstick Rose al lui Ralf Schwieger și cocktailul cu dantelă cu vetiver de la Jean-Claude Ellena Rose & Cuir.

Totuși, Portretul unei doamne al lui Dominique Ropion duce floarea într-o direcție îndrăzneață. Trandafirul turcesc complimentează elementele pământești precum paciuli, lemn de santal, tămâie și un strop de coacăze negre și zmeură pentru coajă. Isabel Archer, eroina romanului Henry James din care își trage numele parfumul, a fost un spirit liber pasionat și este ușor să ne imaginăm că pulverizează un pic de Malle înainte de o seară în orașul etern.

Apa de parfum Chanel N°5

Este greu să ne gândim la cele mai semnificative momente ale parfumului fără a ne aminti undele de șoc Chanel No. 5trimis prin lumea parfumeriei când a fost introdus în 1921. Cu un an înainte, Gabrielle „Coco” Chanel i-a fost prezentată parfumierului francez de origine rusă Ernest Beaux la Cannes. A împărtășit o serie dintre creațiile sale preferate, a cincea dintre care Chanel a selectat-o. Inițial, un cadou de Crăciun ultra-exclusiv rezervat pentru 100 dintre cei mai buni clienți ai Chanel, parfumul avea să devină cel mai faimos parfum din lume. Amestecul lui Beaux de trandafir, iasomie și aldehide sintetice, un ingredient nr. 5 pe care l-ar populariza, rămâne emblematic 100 de ani mai târziu. Chanel și-a prezentat colecția de fabrică pentru a marca aniversarea de hotar, un grup de produse parfumate nr. 5 care include ediții limitate de loțiune de corp, ulei, tablete de baie și chiar o sticlă de apă.

Maison Margiela Replica Jazz Club

Linia de parfumuri Replica de la Maison Margiela se referă la îmbutelierea unei stări de spirit. Fiecare parfum abordează vibrația unei anumite perioade cu intenția de a-l transporta pe purtător în acel moment în timp. Jazz Club este o călătorie înapoi în Harlem Renaissance și atmosfera unui bar clandestin în care patronii sorbesc cocktailuri și fumează trabucuri în timp ce ascultă câțiva pași ai genului. Scena este stabilită de note de frunze de tutun, piper roz și absolut de rom, care se joacă împreună frumos pentru a crea un miros cald, picant, cu un sentiment de mister.

Gucci O cântare pentru nimfă

Designurile lui Alessandro Michele pentru Gucci au o calitate de basm. Designerul evocă în mod regulat mituri și povești populare în munca sa, iar colecția de parfum Alchemist’s Garden a mărcii îmbuteliază această magie. Desigur, A Chant for the Nymph , axat pe frangipani, își ridică numele de altă lume. Pădurile tropicale au fost punctul de inspirație al parfumului, dar notele sale amețitoare de ylang-ylang și Tiare îl fac să pară direct din Narnia, Pământul de Mijloc sau Debarcaderul Regelui.

Chloe Vanilla Planifolia

Originile vaniliei sunt extraordinare. Deși acum este asociat cu deserturile blânde, condimentul este recoltat în climatele tropicale de pe tot globul. Orhideea planifolia din care derivă este o floare frumoasă galbenă și albă, cu un miros moale distinct de cel al păstăilor plantei. Când parfumierul Quentin Bisch a învățat toate acestea în anii săi de ucenic, el a promis că într-o zi va crea un parfum bazat pe floare. Ani mai târziu, avea să facă rafinata și învăluitoare Vanilla Planifolia pentru casa de modă pariziană, Chloe, iar restul este istorie.

Tom Ford Soleil Brûlant

Tom Ford nu este o marcă de modă; este un  stil de viață . Designerul a cultivat o estetică atât de recunoscută încât în ​​momentul în care îi auzi numele și cuvântul plajă, gândurile la modele perfect bronzate în ochelari de soare îți umplu capul. Ford a lansat mai multe parfumuri Soleil, dar cel mai recent, Soleil Brûlant , este cel mai generos. Totul, de la sticla metalică care arată ca o cărămidă aurie, până la utilizarea îngăduitoare a chihlimbarului, tămâiei și mierii negre, spune lux. Oricât de extravagant este, Soleil Brûlant nu este neplăcut. Adăugarea de note mai ușoare, cum ar fi piperul roz și mandarina, îl ajută să-și mențină o sensualitate subtilă.

Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme

Calitățile de transport ale lui Amyris Femme sunt evidente la prima adulmecare. Florele de vis ale lui Francis Kurkdjian combină amyrisul jamaican – o plantă cu flori cu un parfum bogat de citrice – și irisul florentin pentru a crea o călătorie pentru simțuri. Este rar ca un parfum să aibă tendințe pe TikTok, dar în această vară, o recenzie încântătoare a parfumului a devenit virală. Desigur, nu trebuie să fii membru al Generației Z pentru a aprecia creația lui Kurkdjian; frumusețea sa strălucitoare și efervescentă ar trebui să fie evidentă pentru toți.

Floris London Platinum 22

Londonezii au sărbătorit jubileul de platină al Reginei Elisabeta în diferite moduri, dar puține tributuri au fost la fel de distractive precum Floris of London Platinum 22. Inspirându-se din grădinile din reședințe oficiale precum Palatul Buckingham, Castelul Balmoral și Holyroodhouse, parfumul folosește un amestec de flori tradiționale— trandafir, frunze de violetă – și ingrediente englezești, cum ar fi ovăz, coacăze negre și ceai negru, pentru a onora cele șapte decenii de serviciu ale Majestății Sale. Fiind cel mai vechi retailer de parfumuri din Anglia și deținător a mai multor mandate regale, legătura dintre Floris of London cu coroana este profundă. Totuși, nu trebuie să fii un observator Windsor pentru a aprecia această compoziție sofisticată și feminină.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo