Diablo 4 a primit o dată oficială de lansare

Diablo 4 și-a confirmat în sfârșit data de lansare și veți fi încântați să aflați că va sosi mai târziu în acest an. Nu numai asta, dar datorită unei runde de previzualizări care a scăzut la sfârșitul anului trecut, avem o idee destul de bună despre ce ar trebui să ne așteptăm de la joc odată ce acesta este lansat.

Deocamdată, Blizzard păstrează în continuare ascunse unele aspecte ale Diablo 4, care ar putea atenua riscul ca spoilerele să apară atât de aproape de lansare. Știm că Diablo 4 este din nou plasat în Sanctuary, dar va fi o experiență mult mai deschisă și mai extinsă în comparație cu predecesorii săi.

Nu vă temeți, Diablo 4 pare să fie o revenire la formă pentru serie. O mulțime de ucideri de demoni și aventuri în cooperare vor fi pe cărți, la fel ca și o nouă poveste.

Acum că avem o mulțime de informații despre Diablo 4, iată tot ce știm despre joc până acum. Veți găsi fiecare trailer lansat până acum, precum și o privire asupra momentului când va ieși Diablo 4. Pe măsură ce noi detalii sunt dezvăluite în perioada premergătoare lansării, această pagină va fi actualizată. Citiți mai departe pentru cele mai recente știri și zvonuri!

Diablo 4: Treci la urmărire

  • Ce este? Următoarea tranșă din îndrăgita serie RPG
  • Când îl pot juca? 6 iunie 2023
  • Pe ce pot juca? Xbox One, PS4, PC, PS5, Xbox Series X|S

Diablo 4 va fi lansat pe 6 iunie 2023 pe PS5 , Xbox Series X /S, PS4 , Xbox One și PC. Acest lucru a fost dezvăluit în timpul The Game Awards 2022, unde a fost prezentat un nou trailer. Acest lucru plasează jocul într-o concurență acerbă, Final Fantasy 16 lansându-se și în acea lună.

Fanii sunt, fără îndoială, încântați să audă că nu au prea mult de așteptat pentru a juca Diablo 4. Jocul era cunoscut de ani de zile înainte de a fi anunțat în sfârșit, iar apoi a fost o așteptare mare pentru a obține o dată de lansare. Deocamdată, Blizzard vizează 6 iunie 2023, dar acest lucru este evident supus modificărilor. Dacă se întâmplă, această pagină va fi actualizată.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo