Best price

Nicorette Clear 10 mg, 7 plasturi

O metodă zilnică de a învinge nevoia de a fuma. Cantități controlate de nicotină sunt absorbite prin piele în fluxul sanguin Nu vă afectează somnul Vă ajută să controlați nevoia de a fuma până la 16 ore

Toate produsele pentru renunțarea la fumat

Scapa de fumat cu Nicorette Clear – Cumpara online in Romania Nicorette Clear 10mg/16h x 7 plasturi transdermici

Fumatul este una dintre cele mai nocive obiceiuri pentru sanatate, fiind asociat cu diverse probleme medicale, precum cancerul pulmonar, boli cardiovasculare, respiratorii si multe altele. Din fericire, exista diverse metode care pot ajuta fumatorii sa renunte la acest viciu, iar Nicorette Clear este una dintre acestea. In acest articol, vom discuta despre Nicorette Clear, cum functioneaza, avantajele si cum poate ajuta fumatorii sa scape de fumat.

Ce este Nicorette Clear?

Nicorette Clear este un tratament pentru renuntarea la fumat, care contine nicotina sub forma de plasturi transdermici. Acesta este un tratament fara prescriptie medicala si este disponibil in farmaciile din Romania si online. Nicorette Clear poate fi achizitionat in pachete de 7, 14 sau 21 de plasturi si este disponibil in doua doze: 10mg/16h si 15mg/16h.

Cum functioneaza Nicorette Clear?

Nicorette Clear functioneaza prin furnizarea de nicotina in organismul fumatorilor, care ajuta la reducerea simptomelor de sevraj. Acesta elibereaza nicotina in mod constant in organism timp de 16 ore, astfel incat fumatorii sa nu simta nevoia sa fumeze. Gradual, cantitatea de nicotina eliberata este redusa, ceea ce ajuta fumatorii sa isi reduca dependenta de nicotina. In cele din urma, acestia vor putea renunta complet la fumat fara a experimenta simptomele neplacute asociate cu sevrajul.

Care sunt avantajele Nicorette Clear?

Există mai multe avantaje ale utilizării Nicorette Clear:

Ajuta la reducerea simptomelor de sevraj

Fumatorii care au incercat sa renunte la fumat stiu cat de dificil poate fi sa depaseasca simptomele de sevraj, cum ar fi anxietatea, iritabilitatea, insomniile sau alte probleme. Nicorette Clear ajuta la reducerea acestor simptome, facand mai usor sa renuntati la fumat.

Nu contine alte substante toxice

In timpul fumatului, fumatorii inhaleaza o multime de substante toxice, inclusiv gudron, monoxid de carbon si alte substante chimice. Nicorette Clear nu contine aceste substante, astfel incat fumatorii pot renunta la fumat fara a-si pune sanatatea in pericol.

Este usor de utilizat

Nicorette Clear este foarte usor de utilizat. Plasturele transdermic trebuie aplicat pe piele si trebuie schimbat la fiecare 16 ore. Nu este necesar sa se evite anumite alimente sau bauturi in timpul utilizarii Nicorette Clear, asa cum se intampla in cazul altor tratamente pentru renuntarea la fumat

Cum poate ajuta Nicorette Clear fumatorii sa scape de fumat?

Nicorette Clear poate ajuta fumatorii sa scape de fumat prin reducerea simptomelor de sevraj si prin furnizarea de nicotina in organism. Plasturii transdermici Nicorette Clear elibereaza nicotina in mod constant, astfel incat fumatorii sa nu simta nevoia de a fuma. Gradual, cantitatea de nicotina eliberata este redusa, ceea ce ajuta fumatorii sa isi reduca dependenta de nicotina.

In plus, Nicorette Clear poate ajuta fumatorii sa se concentreze mai bine si sa isi imbunatateasca starea de spirit, ceea ce poate fi benefic in procesul de renuntare la fumat. Acest tratament poate fi folosit in combinatie cu alte metode, precum terapia comportamentala sau consilierea psihologica, pentru a spori sansele de succes in renuntarea la fumat.

Cum se utilizeaza Nicorette Clear?

Nicorette Clear trebuie aplicat pe pielea curata si uscata, in zona superioara a corpului sau a bratului. Plasturele trebuie pastrat pe piele timp de 16 ore si apoi inlocuit cu unul nou. Este important sa schimbati zona de aplicare a plasturilor, pentru a evita iritarea pielii.

Inainte de utilizare, cititi cu atentie instructiunile de pe ambalajul Nicorette Clear si consultati un medic sau farmacistul in caz de neclaritati. Nu utilizati acest tratament daca sunteti alergic la nicotina sau la oricare dintre ingredientele sale.

Care sunt efectele secundare ale Nicorette Clear?

Ca orice medicament, Nicorette Clear poate provoca efecte secundare la unii utilizatori. Cele mai frecvente efecte secundare includ:

  • Eruptii cutanate sau iritatii la locul de aplicare a plasturilor
  • Greata sau varsaturi
  • Dureri de cap sau ameteli
  • Insomnie sau tulburari de somn

Aceste efecte secundare sunt de obicei usoare si trec de la sine in cateva zile. Daca experimentati efecte secundare severe sau persistente, adresati-va medicului sau farmacistului.

Unde se poate achizitiona Nicorette Clear in Romania?

Nicorette Clear este disponibil in farmaciile din Romania si online. Pentru a cumpara acest tratament, este necesar sa aveti varsta de minim 18 ani si sa nu aveti alergii la nicotina sau la oricare dintre ingredientele sale. Consultati un medic sau farmacistul inainte de utilizare.

Concluzie

Nicorette Clear este un tratament eficient si sigur pentru renuntarea la fumat, care poate ajuta fumatorii sa scape de acest viciu si sa isi imbunatateasca sanatatea. Acest tratament contine nicotina sub forma de plasturi transdermici si ajuta la reducerea simptomelor de sevraj si la reducerea dependentei de nicotina. Nicorette Clear poate fi achizitionat in farmaciile din Romania si online.

Nicorette Clear 10 mg, 7 plasturi
Nicorette Clear 10 mg, 7 plasturi
57,20 RON

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo