Cumpăra
TIGLA METALICA
în Bucuresti

Livrare Specializată

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
6412 Lei / m²

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
64.13 Lei / m²

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
3450 Lei / m²

Tigla metalica rosu

RAL 7016

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m

Tigla metalica, maro ciocolatiu

8017

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
4874 Lei / m²

Dacă căutați o acoperiș de înaltă calitate și durabil pentru casa dumneavoastră, tigla metalică este o opțiune excelentă. Acest tip de acoperiș este preferat de mulți proprietari din București datorită durabilității sale și aspectului modern. În acest articol, vom explora toate aspectele tiglei metalice în București, de la avantaje și dezavantaje, până la prețuri și tipuri de tiglă metalică disponibile.

Ce este tigla metalică?

Tigla metalică este un tip de acoperiș fabricat din foi metalice, cum ar fi aluminiu, oțel sau cupru. Aceste foi sunt tratate cu acoperiri speciale, cum ar fi vopsele, pentru a le proteja împotriva coroziunii și a altor daune. Tigla metalică este disponibilă într-o varietate de culori și stiluri, astfel încât să puteți alege un design care să se potrivească cu aspectul casei dumneavoastră.

Avantaje ale tiglei metalice

Există multe avantaje ale tiglei metalice în comparație cu alte tipuri de acoperișuri. Iată câteva dintre cele mai importante:

Durabilitate

Tigla metalică este extrem de durabilă și poate rezista la intemperii, vânt puternic, grindină și alte condiții meteorologice extreme. De asemenea, este rezistentă la coroziune și putrezire, ceea ce înseamnă că va dura mult timp.

Ușor de instalat

Tigla metalică este ușoară și relativ ușor de instalat, ceea ce face ca procesul de instalare să fie mai rapid și mai eficient decât în cazul altor tipuri de acoperișuri.

Aspect modern

Tigla metalică are un aspect modern și curat, care poate îmbunătăți aspectul casei dumneavoastră și poate crește valoarea proprietății.

Eficientă energetic

Tigla metalică este o alegere bună pentru cei interesați de eficiența energetică, deoarece poate reduce costurile de încălzire și răcire a casei dumneavoastră.

Dezavantaje ale tiglei metalice

Deși există multe avantaje ale tiglei metalice, există și câteva dezavantaje care trebuie luate în considerare înainte de a decide să o instalați.

Costul inițial

Costul inițial al tiglei metalice poate fi mai mare decât în cazul altor tipuri de acoperișuri, cum ar fi șindrilă sau cărămidă. Cu toate acestea, costurile pe termen lung pot fi mai mici, deoarece tigla metalică necesită mai puțină întreținere și durează mai mult.

Când vine vorba despre acoperișul locuinței, trebuie să luăm în considerare atât aspectul estetic, cât și calitatea și durabilitatea materialelor utilizate. Dacă sunteți în căutarea unei soluții moderne și eficiente, tigla metalica poate fi alegerea perfectă pentru casele din București.

Ce este tigla metalica?

Tigla metalica este un material de acoperiș produs din oțel galvanizat sau aluminiu, acoperit cu o strat de vopsea protectoare. Acest material are o mulțime de avantaje, printre care se numără:

  • Durabilitatea: tigla metalica este rezistentă la intemperii și la coroziune, ceea ce o face o alegere excelentă pentru mediile umede sau cu vânt puternic.
  • Ușurința: tigla metalica are o greutate mai mică decât alte materiale de acoperiș, ceea ce o face ușor de manevrat și instalat.
  • Aspectul atractiv: tigla metalica are un aspect modern și elegant, fiind disponibilă într-o gamă largă de culori.

Tigla metalica în București

În București, tigla metalica este o alegere populară pentru acoperișurile caselor și clădirilor comerciale. Există o mulțime de furnizori și producători de tiglă metalică în oraș, astfel că puteți alege dintr-o varietate de modele și culori.

Este important să alegeți un furnizor de încredere și să verificați calitatea materialelor înainte de a face o achiziție. De asemenea, asigurați-vă că instalația este realizată de un profesionist, pentru a evita problemele ulterioare.

Concluzie

Tigla metalica este o soluție modernă și eficientă pentru acoperișurile din București. Dacă sunteți în căutarea unui material durabil, ușor și atractiv pentru acoperișul locuinței, tigla metalica poate fi o opțiune excelentă. Asigurați-vă că alegeți un furnizor de încredere și că instalația este realizată de un specialist pentru a obține cele mai bune rezultate.

O țiglă metalică este un material de acoperiș certificat cu o grosime de 0,45 până la 0,5 mm. O astfel de acoperire pentru acoperiș este realizată din tablă de oțel. Poate diferi nu numai în grosimea metalului în sine, ci și în tipurile de acoperiri. Învelișul de oțel pentru plăci metalice constă dintr-un strat de protecție metalic și un strat protector și decorativ. Astfel, acoperirea metalică de protecție poate consta din zinc sau un aliaj de zinc și aluminiu. Această acoperire este responsabilă pentru rezistența plăcii metalice la coroziune. Acoperirea de protecție și decorativă este aspectul, textura materialului de acoperiș.

Catalogul nostru contine tigle metalice pentru acoperisuri de diferite tipuri, care pot fi folosite atat pentru case particulare, cat si pentru cladiri publice, de depozit. Puteți alege un tip de acoperire care va fi rezistent la decolorare și coroziune în condițiile de funcționare așteptate – pe malul unui rezervor, lângă o autostradă aglomerată, lângă o fabrică industrială.

O astfel de țiglă metalică este prezentată într-o gamă largă de culori. În total, catalogul conține peste 50 de nuanțe standard conform paletelor RAL și RR. Acoperirile metalice sunt prezentate în textură lucioasă și mată. Vom analiza care mai sunt avantajele acoperișurilor metalice.

Principalele argumente pro și contra
Tigla metalica pentru acoperis are urmatoarele avantaje:

Ușurință și confort de instalare. Acest material de acoperiș este atașat de o ladă de lemn. Pentru fixare, există suficiente șuruburi autofiletante pentru metal, care sunt fixate cu garnituri suplimentare de cauciuc. Și astfel de elemente de fixare sunt selectate indiferent de grosimea acoperișului. Lucrările de instalare pot fi efectuate independent, deoarece un instrument specific nu este practic utilizat aici.
Rezistență mecanică ridicată și rezistență la temperaturi extreme. În centrul plăcii metalice se află o tablă de oțel profilată laminată la rece, puțin susceptibilă la stres.
Rezistent UV. Datorită straturilor de protecție, astfel de foi practic nu se estompează la soare și își păstrează culoarea timp de 10-35 de ani.
Materialul este estetic și atractiv, vă permite să implementați orice proiecte de arhitectură. Puteți alege un ton care să se potrivească cu culoarea fațadei, a gardului, ținând cont de nuanțele care predomină în peisaj și așa mai departe. De asemenea, aceste foi seamănă cu plăcile ceramice, deoarece sunt produse cu efect 3D și cu alt tip de profil.
Durabilitate. Un astfel de material poate fi folosit timp de 20-50 de ani.
Etanșeitatea articulațiilor. Materialul este fixat în așa fel încât apa de ploaie să nu poată pătrunde sub îmbinări.
Deoarece acestea sunt foi de metal, sunt complet ecologice și ignifuge.
În ceea ce privește minusurile plăcilor metalice, aceasta este o transmisie sporită a sunetului în ploaie și chiar în vânt. Va fi necesar să ne gândim la izolarea fonică a acoperișului pentru a reduce efectul sonor neplăcut. Este necesar să acordați atenție faptului că lada este realizată din material de aceeași grosime și pasul lăzii este același. Astfel, metalul nu se va lăsa pe zone largi și nu va exista rezonanță suplimentară. În timpul instalării, este important să țineți cont de dilatarea termică a metalului și să nu strângeți șuruburile până la capăt pentru a evita deformarea foilor și zgomotul suplimentar la schimbarea regimului de temperatură. Se recomandă utilizarea vată minerală sau a materialelor polimerice spumate ca strat de izolare fonică la instalarea acoperișului.

Principalele caracteristici tehnice
Tiglele metalice pentru acoperiș diferă în următorii parametri: lungime, lățime și grosime (adică dimensiunile foii), precum și tipul de acoperire și culoare.

Grosimea plăcii metalice poate fi de 0,4-0,5 mm. Grosimea afectează caracteristicile de rezistență și aspectul acoperișului. Grosimea metalului este cea care determină rezistența la deformare și asigură stabilitatea formei sub sarcini mecanice și schimbări de temperatură. Deci, rigiditatea pentru oțel cu grosimea de 0,5 mm va fi de 100%, iar pentru grosimea de 0,4 mm va fi de aproape 50%, adică se va înjumătăți.

Cele mai bune păreri despre produse și oferte 2023 în România
Logo